Brza gramatika – Talijanski jezik

Brza gramatika – Talijanski jezik Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
11,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Brza gramatika – Talijanski jezik.pdf
ISBN
2380154701915

OPIS

Interaktivna gramatika Interaktivna gramatika Vam omogućuje da usvojite i utvrdite gramatiku njemačkog jezika prateći 6 jednostavnih lekcija. Najvažnije osnove gramatike svladat ćete već za 30 sati. raznovrsne i zanimljive vježbe s zvučnim primjerima izgovora; informacije o kulturi i zemljama u kojima se njemački jezik govori; interaktivni rječnik s zvučnim primjerima izgovora; mogućnost snimanja vlastitog izgovora, te usporedbe sa izvornikom. Komplet sadrži: CDROM s programom za osobno računalo, priručnik za korisnika.

Jedan je od najvećih jezika Unije, poslije njemačkog, engleskog i francuskog. Nije međunarodni jezik kao engleski, francuski ili španjolski ali se široko koristi u području Sredozemlja te je jedan on najpopularnijih jezika u učenju u svijetu. Talijanski: PONS Kratka gramatika - Talijanski jezik.

ISBN: 953-7234-55-X. Nakladnik: KLETT VERLAG.

POVEZANE KNJIGE