Putovanje kroz pjesme srca

Putovanje kroz pjesme srca - Stepanek, Mattie J.T. | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stepanek, Mattie J.T.
DIMENZIJA
4,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Putovanje kroz pjesme srca.pdf
ISBN
5278750749229

OPIS

Matie J. T. Stepanek umro je uoči svog 14. rođendana, a do tada uspjelo mu je cijeli svijet oduševiti svojom poezijom, a pet se njegovih knjiga našlo na ljestvici bestselera New York Timesa Putovanje kroz pjesme srca zbirka je poezije koja istovremeno ispunjava i nadahnjuje.Njezin je autor Mattie J. T. Stepanek, iznimno dijete koje je bolovalo od mišićne distrofije, a većinu pjesama u ovoj zbirci napisao je kada je imao 11 godina. Niti u jednom trenutku nije dopustio da ga njegovi zdravstveni problemi spriječe u radovanju životu te je zato postao jedan od najčitanijih dječjih pisaca u svijetu. Knjiga Putovanje kroz pjesme srca njegov je prvi bestseler kojim je zadivio cijeli svijet. Mattie oduševljava svojom iskrenošću, čistoćom i mudrošću. Njegova životna filozofija može se sažeti u jednu rečenicu: Sjetite se igrati nakon svake oluje. Mattie želi da ga se pamti kao pjesnika, mirotvorca i filozofa koji se znao igrati.

Toliko jednostavna za čitanje a u isto ... Sve su pjesme grafostilistički razdvojene u odlomke i sve imaju logičan slijed. Mnogo je pjesama pisano kao izravno obraćanje, obraćanje nekom 2.

Srca ljubitelja sevdaha muzičari su dotakli još prvom numerom "Stade se", a aplauz koji je uslijedio najbolje je pokazao koliko je publika uživala. Metelwin digitalna knjiznica - digitalizirane knjige. Autor: STEPANEK, Mattie J.

POVEZANE KNJIGE