Putovanje kroz pjesme srca

Putovanje kroz pjesme srca - Stepanek, Mattie J.T. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stepanek, Mattie J.T.
DIMENZIJA
10,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Putovanje kroz pjesme srca.pdf
ISBN
3098861718714

OPIS

Matie J. T. Stepanek umro je uoči svog 14. rođendana, a do tada uspjelo mu je cijeli svijet oduševiti svojom poezijom, a pet se njegovih knjiga našlo na ljestvici bestselera New York Timesa Putovanje kroz pjesme srca zbirka je poezije koja istovremeno ispunjava i nadahnjuje.Njezin je autor Mattie J. T. Stepanek, iznimno dijete koje je bolovalo od mišićne distrofije, a većinu pjesama u ovoj zbirci napisao je kada je imao 11 godina. Niti u jednom trenutku nije dopustio da ga njegovi zdravstveni problemi spriječe u radovanju životu te je zato postao jedan od najčitanijih dječjih pisaca u svijetu. Knjiga Putovanje kroz pjesme srca njegov je prvi bestseler kojim je zadivio cijeli svijet. Mattie oduševljava svojom iskrenošću, čistoćom i mudrošću. Njegova životna filozofija može se sažeti u jednu rečenicu: Sjetite se igrati nakon svake oluje. Mattie želi da ga se pamti kao pjesnika, mirotvorca i filozofa koji se znao igrati.

WhatsApp. Hrvatske adventske pjesme duboko su ukorijenjene u kulturi hrvatskog naroda.

Pjesme obiluju kontrastima, usporedbama, paralelizmima i retoričkim pitanjima. Opatija je uvijek dobar izbor za zaljubljene parove, a kroz cijeli ovaj mjesec, u gradu vlada baš ona prava, romantična atmosfera. Prigodna rasvjeta na javnim prostorima, ali i stotine srca i lijepih poruka kojima su ukrašeni parkovi, trgovi i ulice grada učinit će svaku šetnju romantičnom. Putovanje patuljka Putuljka Patuljak Putuljko putuje Europom i upoznaje djecu s drugim kulturama i narodima.

POVEZANE KNJIGE