Zabranjena vrata

Zabranjena vrata - Krilić, Zlatko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Krilić, Zlatko
DIMENZIJA
9,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Zabranjena vrata.pdf
ISBN
7130160502270

OPIS

Roman Zlatka Krilića zalazi na – za mlade – vrlo nepopularno mjesto. Riječ je o bolnici u kojoj se događaju različite stvari, ponekad duhovite, ponekad pomalo zastrašujuće. Pisac, međutim, ne ruši samo bolničke tabu-teme i načinje nepoznatu temu života u bolnici za mlade. On, štoviše, u takvim životnim uvjetima pokušava naći najbolja rješenja i potvrditi svoje i za mlade prave i omiljene teme ljubavi i prijateljstva, hrabrosti i straha.

Dugi proviri u sobu. Bilješka o piscu ZABRANJENA VRATA Hvala! Ovo djelo mi se svidjelo jer je tema bliska svakom tinejdžeru i zato što je Dugi uvjeren da može neprimjetno proći na ženski odjel Moj dojam o djelu Vrsta djela dječji roman Stil: dječaci i djevojčice krše pravila kako bi se družili i Dugi Roman je namijenjen mladenačkoj dobi, a zalazi na, za mlade, vrlo nepopularno mjesto. Riječ je o bolnici u kojoj se događaju različite stvari, ponekad duhovite, ponekad pomalo zastrašujuće. ZABRANJENA VRATA Pisac:Zlatko Krilić Glavni likovi:Sanja, Denis, Dugi, Lidija, Anđelak.

Osim ove knjige napisao je i ova djela: Prvi sudar, Početak plovidbe, Veliki zavodnik, Zagonetno pismo, Kazalište lutaka i drugi igrokazi, Jaje, Hod, Krilate lutke, ZLATKO KRILIĆ: Zabranjena vrata. Z Bilješke o piscu: Zlatko Krilić je rođen 1955.

POVEZANE KNJIGE