Da Vincijev kod – ilustrirani scenarij

Da Vincijev kod – ilustrirani scenarij - Goldsman, Akiva | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Goldsman, Akiva
DIMENZIJA
12,88 MB
NAZIV DATOTEKE
Da Vincijev kod – ilustrirani scenarij.pdf
ISBN
3589127325653

OPIS

Da Vincijev kod – ilustrirani scenarij zalazi iza kulisa jednog od najočekivanijih filmova svih vremena – djela oskarovaca Rona Howarda, Briana Grazera i Akive Goldsmana. Ova knjiga omogućuje dosad neviđen pristup strogo čuvanom zatvorenom setu i uvid u dnevnik stvaranja filma kojega javnost nikad do sad nije vidjela.Scenarist Goldman pruža zakulisni pogled na nevjerojatno putovanje koje je za cilj imalo prenijeti Brownov bestseler na veliko platno. Goldsmanov bogato opremljen scenarij ovdje se objavljuje u potpunosti. I nudi sjajan, nov način doživljavanja priče – i donosi velik broj trenutaka (čak i cijelih scena) koje se ne nalaze u konačnoj verziji filma. Bogato ilustrirano sa 275 slika glumaca i filmaša – sa snimanja i iz filma ovo ”zakulisno” izdanje nudi: – noćno snimanje u Louvreu i studijsku scenografiju 130 metara dugog odsječka Velike galerije, sve do posljednjeg detalja, zajedno s 120 ulja na platu – digitalnu, studijsku scenografiju crkve Saint-Sulpice – rukom pisane bilješke sa stranica Howardove knjige snimanja – razvoj dijaloga iz nacrta scenarija do konačnog oblika u trenutku snimanja – desetke nikad prije viđenih storyboardova kojima su se grupirale scene prije početka snimanja Za svakog obožavatelja procesa stvaranja filma, kao i obožavatelje ovog sjajnog filma i romana – ova će sjajno načinjena knjiga biti neprocjenjivo vrijedan pratilac.

Ova knjiga omogućuje dosad neviđen pristup strogo čuvanom zatvorenom setu i uvid u dnevnik stvaranja filma kojega javnost nikad do sad nije vidjela. Da Vincijev kod - ilustrirani scenarij zalazi iza kulisa jednog od najočekivanijih filmova svih vremena - djela oskarovaca Rona Howarda, Briana Grazera i Akive Goldsmana. Ova knjiga omogućuje dosad neviđen pristup strogo čuvanom zatvorenom setu i uvid u dnevnik stvaranja filma kojega javnost nikad do sad nije vidjela. Da Vinčijev kod - ilustrirani scenarij je fenomenalna knjiga za sve one koji su pasionirani filmofili.

Prikaži sve U njemu Miller napada Da Vincijev kod na nekoliko razina, navodeći kako je on "utemeljen na ozloglašenoj obmani", "besmislen" i "lažan". Također ukazuje na to koliko je roman ovisan o izmišljotinama Pierrea Plantarda (Sionski priorij nije postojao prije nego ga je Plantard stvorio) koji je 1953.

POVEZANE KNJIGE