Informatički rječnik englesko- hrvatski

Informatički rječnik englesko- hrvatski - Kiš, Miroslav | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kiš, Miroslav
DIMENZIJA
3,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Informatički rječnik englesko- hrvatski.pdf
ISBN
8630643174365

OPIS

Posebno izdanje Informatičkog rječnika za školu i dom.Ovo djelo je izvadak iz dopunjenog velikog rječnika, a namjenjeno je kućnoj i školskoj upotrebi, u njemu ćete naći i osnovne termine iz pojedinih grana informatike.

Prijevod - Rječnik: dictionaries24.com. Rječnik: hrvatski » engleski Toggle navigation ... Englesko-hrvatski,hrvatsko-engleski, ENGLESKO-HRVATSKI I HRVATSKO-ENGLESKI ŠKOLSKI INFORMATIČKI RJEČNIK je dvojezičan i dvosmjeran englesko-hrvatski i hrvatsko-engleski informatički rječnik.

Posebno izdanje Informatičkog rječnika za školu i dom.Ovo djelo je izvadak iz dopunjenog velikog rječnika, a namjenjeno je kućnoj i školskoj upotrebi, u njemu ćete naći i osnovne termine iz pojedinih grana informatike. Englesko-Hrvatski Informatički enciklopedijski rječnik 1-2, Informatika, Stručna literatura, Literatura, Stvari, 6.61 € - INDEX OGLASI Toggle navigation ... INFORMATIČKI ENCIKLOPEDIJSKI RJEČNIK 1-2. 50,00 kn 45,00 kn dostupno.

POVEZANE KNJIGE