Ludo zaljubljena

Ludo zaljubljena - Andersen, Susan | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Andersen, Susan
DIMENZIJA
10,62 MB
NAZIV DATOTEKE
Ludo zaljubljena.pdf
ISBN
5997829581989

OPIS

Pred Veronicom Davis naći će se nekoliko obiteljskih problema koje će ona, kao poduzetna žena, pokušati što prije riješiti. Iako će, nakratko, morati svoj ozbiljan posao zamijeniti poslom konobarice Veronica neće popustiti svojim starim poznanicima koji će smatrati da je prava lovina samo zato jer je u odori konobarice. A čuvat će je i naočiti konobar Cooper Blackstok, bivši marinac savršena tijela i privlačna pogleda. No Veronica i Cooper, ne znajući jedno za drugo, morat će obaviti i neke tajne poslove kojima će morati razriješiti vrlo ozbiljne probleme. No kad se na tim tajnim zadacima i fatalno zaljube, duhovitoj igri mačke i miša neće biti kraja.

tracevi Zbog njega se razvela, a on ju je iskoristio i nestao. 10:37 13.03.2012 tracevi.

Voditeljka Dušica Jakovljević zaintrigirala je pratice na društvenim mrežama fotografijom na kojoj se pored nje vidi muška ruka, ... Nikad nemoj činiti ove stvari za muškarca, čak i ako si ludo zaljubljena. Piše missZDRAVA.

POVEZANE KNJIGE