Od vinograda do vina

Od vinograda do vina - Law, Jim | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Law, Jim
DIMENZIJA
9,59 MB
NAZIV DATOTEKE
Od vinograda do vina.pdf
ISBN
1269353030706

OPIS

Od vinograda do vina je izvrstan priručnik u kojemu ćete pronaći savjete i tehnike za uzgoj i njegu vinove loze i proizvodnju izvrsnih crnih, bijelih i ružičastih vina. Priručnik uključuje savjete o vrsti tla, klimi i sortama koje najbolje uspijevaju, o proizvodnji i poboljšavanju vina na prirodan način, te daje pregled najpoznatijih svjetskih i hrvatskih sorti vinove loze.

Ovo je izvrstan priručnik u kojem možete pronaći savjete i tehnike za uzgoj vinove loze i proizvodnju izvrsnih bijelih, crnih i ružičastih vina. Priručnik ... "Od vinograda do vina" izvrstan je priručnik u kojem ćete pronaći recepte i tehnike za proizvodnju i procjenjivanje finih crnih, bijelih i ružičastih vina jednog od najboljih proizvođača vina.

godine (»Narodne novine«, br. 26/19 i 21/20). Kiselija vina imaju pH vrijednost ispod 3,5, dok se kod nedovoljno kiselih vina ova kreće i do 4,0.

POVEZANE KNJIGE