Patuljci

Patuljci - Huygen, Will | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huygen, Will
DIMENZIJA
8,18 MB
NAZIV DATOTEKE
Patuljci.pdf
ISBN
2823612557643

OPIS

Konačno prava enciklopedija koja govori o životu i vremenu patuljaka! Otkrijte njihovu povijest, legende, filozofiju, njihov odnos prema životinjama, koje su vrste patuljaka, kako izrađuju odjeću, čime se hrane, kako se udvaraju i kamo odlaze na medeni mjesec, kako patuljci mjere vrijeme i čime se bave. Bogato je popraćena maštovitim ilustracijama i pisana rukopisnim fontom što knjizi daje poseban dojam pomalo starinskog štiha. A ako do sada niste nikada vidjeli patuljke, mora da s vašim vidom nešto nije u redu. Ipak ne očajavajte, čekaju vas ovdje.

Onaj koji je Tonkicu Palonkicu 'natjerao' da kaže frrr, onaj koji je skrojio »Plavi kaputić« i 'ganjao' »Bijele Vrane«, onaj koji nas je naučio da »Patuljci pojma nemaju«, taj i ne može umrijeti, ne bi jednostavno smjelo biti tako. Konačno prava enciklopedija koja govori o životu i vremenu patuljaka! Otkrijte njihovu povijest, legende, filozofiju, njihov odnos prema životinjama, koje su vrste patuljaka, kako izrađuju odjeću, čime se hrane, kako se udvaraju i kamo odlaze na medeni mjesec, kako patuljci mjere vrijeme i čime se bave. Proljetni patuljci i vjenčići koje izrađuje Jasmina Sokić iz Cernika (Foto: Jasmina Sokić) Jasmina Sokić iz malog mjesta Cernik pored Nove Gradiške izrađuje medene patuljke i vjenčiće, i to ne samo one božićne, već i proljetne, koji svojom ljupkošću i predivnom izradom osvajaju na prvi pogled. Patuljci su imaginarna rasa iz Gospodara Prstenova. Valar Aule im je stvorio tijela i oblikovao Sedam Očeva Patuljaka, ali njima je istinski život podarila Iluvatarova moć.

Ručno su izrađeni od recikliranih materijala, a sa svojim bradama i šiljatim kapama presladak su poklon za najmilije Otrovni patuljci. Autor: Net.hr 22.08.2000.

POVEZANE KNJIGE