Patuljci

Patuljci - Huygen, Will | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Huygen, Will
DIMENZIJA
7,28 MB
NAZIV DATOTEKE
Patuljci.pdf
ISBN
2920141965816

OPIS

Konačno prava enciklopedija koja govori o životu i vremenu patuljaka! Otkrijte njihovu povijest, legende, filozofiju, njihov odnos prema životinjama, koje su vrste patuljaka, kako izrađuju odjeću, čime se hrane, kako se udvaraju i kamo odlaze na medeni mjesec, kako patuljci mjere vrijeme i čime se bave. Bogato je popraćena maštovitim ilustracijama i pisana rukopisnim fontom što knjizi daje poseban dojam pomalo starinskog štiha. A ako do sada niste nikada vidjeli patuljke, mora da s vašim vidom nešto nije u redu. Ipak ne očajavajte, čekaju vas ovdje.

Prijeđi na navigaciju Prijeđi na pretraživanje. Patuljak može označavati: Patuljast rast = nanosomija, odrasla osoba malog rasta.

Vaš cilj je uništiti glavne likove u igri, sve kombinacije koje se mogu koristiti samo za svoje pobjede. Rok dostave 2-4 radna dana.. GLS dostavna služba ne dostavlja subotom i nedjeljom te praznicima.

POVEZANE KNJIGE