Ruže – enciklopedija

Ruže – enciklopedija - Vermeulen, Nico | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Vermeulen, Nico
DIMENZIJA
11,56 MB
NAZIV DATOTEKE
Ruže – enciklopedija.pdf
ISBN
1652581423695

OPIS

Ilustrirana enciklopedija o ružama predstavlja sveobuhvatni vodič za odabir, nabavu, uzgoj i njegu ruža. Informacije koje pruža su brojne, između ostalog ona nudi: opise brojnih vrsta i njihove varijetete te porijeklo pojedinih tipova ruža; odgovore na pitanja koje su ruže najpovoljnije u pojedinim klimatskim područjima; korisne kratke savjete o tome gdje, kada i kako saditi; kratke savjete o orezivanju i njezi biljaka; upute o gnojidbi, bolestima i zaštiti od štetočina i mraza… te simbole koji sadrže sve potrebne informacije o ružama i koji se u knjizi potanko objašnjavaju. Ovaj je vodič savršen izbor za početnike koji tek trebaju izabrati biljke za svoj vrt, kao i za one naprednije koji se žele okušati u nečemu novom i egzotičnom. Opisi stotina ruža popraćeni su veličanstvenim fotografijama u boji, koje prikazuju cvijet ruže u njegovu najblistavijem trenutku. Svaki opis sadrži važne podatke o sadnji i uzgoju, koji su na prvi pogled razumljivi budući da su predstavljeni u obliku simbola.

Ime je vidljivo i u našem nazivu pasja ruža. Ilustrirana enciklopedija o ružama je najbolji vodič za vaš vrt, a sadrži prekrasne fotografije najomiljenijih varijeteta u punom cvatu. Fotograije su popraćene tekstom koji pruža praktične i lako razumljive sljedeće informacije: • Opise brojnih vrsta i nihove varijetete • Više od 750 vrhunskih fotografija u boji Kako se riješiti grma divlje ruže.

1. Grafički prikaz režima vjetra na nekome mjestu.

POVEZANE KNJIGE