Kidanje karmičkih okova

Kidanje karmičkih okova - Rama, Swami | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Rama, Swami
DIMENZIJA
9,41 MB
NAZIV DATOTEKE
Kidanje karmičkih okova.pdf
ISBN
1702879805565

OPIS

Swami Kamina predavanja o “Kidanju karmičkih veza” održana su na seminaru koji je Center for Higher Consciousness organizirao u Minneapolisu. U ovom izdanju knjige pokušali smo što vjerodostojnije prenijeti spontanost i izravnost njegova predočenja. Obilježje pravog učitelja je prijenos dubokih duhovnih istina kroz suptilan i osoban utjecaj kao i kroz riječi. Ovdje predočen tekst namijenjen je ozbiljnim studentima koji putem dublje analize promišljanja nastoje shvatiti značenje okolnosti i djelovanja svojih života.

Karma, aktivnost delovanja i postojanja, simbolizovana je konopcem sa mnogo vlakana koji biće drži u okovu patnje i nužnosti mnogih reinkarnacija. KIDANJE KARMIČKIH OKOVA : Svami Rama : Svami Ramina predavanja o "Kidanju karmičkih veza" održana su na seminaru koji je Centar za višu svest (Center for Higher Consciousness) organizovao u Mineapolisu. U ovom izdanju knjige pokušali smo da što verodostojnije prenesemo spontanost i izravnost njegovog izlaganja.

Karmu stvaramo sami. Ono što doživljavamo danas rezultat je onoga što smo stvorili u ... Kidanje karmičkih okova Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE