Kuhanje za jednu osobu – brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje

Kuhanje za jednu osobu – brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje - Valenčić, Vesna | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Valenčić, Vesna
DIMENZIJA
11,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuhanje za jednu osobu – brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje.pdf
ISBN
9262517263408

OPIS

Brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje Prave gozbe kojima se možete počastiti nakon posla, a ipak ćete ih brzo i lako pripremiti. Pikantna tjestenina, začinjeni morski plodovi, sočno meso i primamljivi deserti.Savjeti, prijedlozi za sreviranje i varijacije nude vam raznovrsnost. Velike fotografije svakog jela i ilustracije sastojaka. Više od 40 jednostavnih i posve provjerenih recepata.Prave gozbe kojima se možete počastiti nakon posla, a ipak ćete ih brzo i lako pripremiti. Pikantna tjestenina, začinjen morski plodovi, sočno meso i primamljivi deserti. Savjeti,prijedlozi za serviranje i varijacije nude vam raznovrsnost.

veljače, 2019. Meal prep ili priprema jela unaprijed izvrsno je rješenje za sve one koji se žele hraniti zdravije, a u tjednu imaju previše obaveza i jednostavno ne stignu kuhati svaku večer. 6 recepata za brzi letnji ručak: Ukusni obroci sa plavim patlidžanom.

Dobar apetit! Sigurno je i vas glad uhvatila u trenutku kada ni frižider ni kuhinja, pogotovo ona domaća, nisu bili u blizini. U takvim se situacijama često odlučujemo posetiti najbližu pekaru ili fast food kiosk.

POVEZANE KNJIGE