Kuhanje za jednu osobu – brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje

Kuhanje za jednu osobu – brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje - Valenčić, Vesna | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Valenčić, Vesna
DIMENZIJA
7,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Kuhanje za jednu osobu – brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje.pdf
ISBN
7837767575308

OPIS

Brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje Prave gozbe kojima se možete počastiti nakon posla, a ipak ćete ih brzo i lako pripremiti. Pikantna tjestenina, začinjeni morski plodovi, sočno meso i primamljivi deserti.Savjeti, prijedlozi za sreviranje i varijacije nude vam raznovrsnost. Velike fotografije svakog jela i ilustracije sastojaka. Više od 40 jednostavnih i posve provjerenih recepata.Prave gozbe kojima se možete počastiti nakon posla, a ipak ćete ih brzo i lako pripremiti. Pikantna tjestenina, začinjen morski plodovi, sočno meso i primamljivi deserti. Savjeti,prijedlozi za serviranje i varijacije nude vam raznovrsnost.

Upotpunite vaš postojeći ručak, spremite brzu večeru ili ukusni desert. Pogledajte i birajte nove recepte za svaki ukus i boju. U ovom su odjeljku predstavljeni najukusniji, jednostavni i brzi recepti sa fotografijama za kuhanje kod kuće.

Kuhanje za jednu osobu - brzi obroci i ukusna jela za kuhanje i uživanje. Valenčić, Vesna 59,00 kn.

POVEZANE KNJIGE