Priručnik za uzgoj kanarinaca

Priručnik za uzgoj kanarinaca - Josipović, Matija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Josipović, Matija
DIMENZIJA
7,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručnik za uzgoj kanarinaca.pdf
ISBN
4872776984667

OPIS

Priručnik za uzgoj kanarinaca predstavlja cjelovito djelo o uzgoju kanarinaca kao najomiljenijih pernatih ljubimaca i praktičan je spoj spoznaja iz povijesti uzgoja te modernog načina uzgoja. Priručnik podrobno opisuje kanarince pjesme, boje i stasa, ilustriran je s više od 100 fotografija koje jasno oslikavaju rase kanarinaca. Ovaj priručnik je praktičan vodič za uzgoj popunjen preciznim i razumljivim podacima te korisnim savjetima i uputama za nabavku, smještaj, ishranu i bolesti kanarinaca te njihovo liječenje. Zadnje poglavlje otvara temu o uzgoju ptica kao dio terapije u cilju poboljšanja liječenja psihičkih poremećaja kod ljudi. Na kraju se nalazi abecedni katalog s adresama i brojevima telefona udruga, sudaca i uzgajivača ptica.

Kod parenja kanarinaca moguće je proizvoditi jaja do 6 puta godišnje, ali za većinu parova umnožavanje se javlja dva ili tri puta godišnje. Budite oprezni prilikom čišćenja kaveza, tako da ne ometate gnijezdo ukoliko je došlo do parenja. Priručnik za uzgoj kanarinaca predstavlja cjelovito djelo o uzgoju kanarinaca kao najomiljenijih pernatih ljubimaca i praktičan je spoj spoznaja iz povijesti uzgoja te modernog načina uzgoja.

To nam omogućava da ceo tim i dalje vredno razvija Budite prvi koji će recenzirati "Priručnik za gljivare" Otkaži odgovor. ...

POVEZANE KNJIGE