Priručnik za uzgoj kanarinaca

Priručnik za uzgoj kanarinaca - Josipović, Matija | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Josipović, Matija
DIMENZIJA
4,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Priručnik za uzgoj kanarinaca.pdf
ISBN
4320671057699

OPIS

Priručnik za uzgoj kanarinaca predstavlja cjelovito djelo o uzgoju kanarinaca kao najomiljenijih pernatih ljubimaca i praktičan je spoj spoznaja iz povijesti uzgoja te modernog načina uzgoja. Priručnik podrobno opisuje kanarince pjesme, boje i stasa, ilustriran je s više od 100 fotografija koje jasno oslikavaju rase kanarinaca. Ovaj priručnik je praktičan vodič za uzgoj popunjen preciznim i razumljivim podacima te korisnim savjetima i uputama za nabavku, smještaj, ishranu i bolesti kanarinaca te njihovo liječenje. Zadnje poglavlje otvara temu o uzgoju ptica kao dio terapije u cilju poboljšanja liječenja psihičkih poremećaja kod ljudi. Na kraju se nalazi abecedni katalog s adresama i brojevima telefona udruga, sudaca i uzgajivača ptica.

Dobrodošli! Antikvarijat Mali Neboder koristi kolačiće koji omogućuju prikazivanje web stranice. Ove stranice sam odlučio postaviti kako bih svoja dugogodišnja iskustva i tako stečena znanja podijelio sa ostalim ljubiteljima i uzgajivačima kanarinaca. Sav objavljeni materijal temelji se prvenstveno na vlastitom iskustvu i u tom smislu ne snosim odgovornost za bilo kakove posljedice koje bi se mogle pojaviti kod vaših ptica. Također ubacite i koru od hljeba u obroke kako bi se poboljšala prehrana i energija vaše ptice.

Priručnik podrobno opisuje kanarince pjesme, boje i stasa, ilustriran je s više od 100 fotografija koje jasno oslikavaju rase kanarinaca. Priručnik za uzgoj kanarinaca. kontakt; mapa weba; Dobrodošli, Logirajte se.

POVEZANE KNJIGE