Papiga u obitelji

Papiga u obitelji - Josipović, Matija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Josipović, Matija
DIMENZIJA
6,23 MB
NAZIV DATOTEKE
Papiga u obitelji.pdf
ISBN
6507094796942

OPIS

Sve što trebate znati kad stignem na vaša vrata Ukoliko ste odlučili za kućnog ljubimca imati papigu, morate biti spremni pružiti joj ljubav i pažnju koja joj je potrebna. Riječ je o iznimno inteligentnim životinjama, ali i o najosjećajnim pripadnicima životinjskog svijeta. Ako mu posvetite dovoljno vremena, pažnje i strpljenja, ovaj pernati sustanar može biti kućni ljubimac iz snova i neodoljiv čovjekov prijatelj koji će vas nagraditi svojom ljubavlju i privrženošću, svojim talentom i naučenim atrakcijama, širokim repertoarom zvižduka i raznovrsnog glasanja i na kraju, ukoliko imate sreće, oponašanjem ljudskog govora. Ovaj jednostavan i praktičan priručnik će vas uputiti gdje, kada i kako nabaviti papigu; na koji način se brinuti za nju; kako je uklopiti u svoj život. Priručnik sadrži korisne savjete o smještaju, prehrani i higijeni. U njemu ćete naći i savjete kako papigu učiti da oponaša ljudski govor, ali i nekoliko savjeta o ponašanju u slučaju eventualne bolesti. Ukratko ovaj priručnik vam pruža kompletan pregled koji će vam olakšati suživot s vašim pernatim kućnim ljubimcem.

Međutim, prilikom razmatranja odluke o nabavi kućnog ljubimca potrebno je uzeti u obzir brojne faktore kao što su mogućnosti, uvjeti, navike i obveze cjelokupne obitelji. papiga prijevod u rječniku hrvatski - tajlandski u Glosbe, online rječnik, besplatno. Pregledaj milijunima riječi i fraza na svim jezicima. Ukoliko ste odlučili nabaviti kanarinca, trebate mu posvetiti dio svog slobodnog vremena i pažnje.

Budući da su najveće papagaje, make imaju i najduži životni vijek. Ove papige razvile su poseban ukus za glinu.

POVEZANE KNJIGE