Papiga u obitelji

Papiga u obitelji - Josipović, Matija | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Josipović, Matija
DIMENZIJA
3,14 MB
NAZIV DATOTEKE
Papiga u obitelji.pdf
ISBN
4848016172214

OPIS

Sve što trebate znati kad stignem na vaša vrata Ukoliko ste odlučili za kućnog ljubimca imati papigu, morate biti spremni pružiti joj ljubav i pažnju koja joj je potrebna. Riječ je o iznimno inteligentnim životinjama, ali i o najosjećajnim pripadnicima životinjskog svijeta. Ako mu posvetite dovoljno vremena, pažnje i strpljenja, ovaj pernati sustanar može biti kućni ljubimac iz snova i neodoljiv čovjekov prijatelj koji će vas nagraditi svojom ljubavlju i privrženošću, svojim talentom i naučenim atrakcijama, širokim repertoarom zvižduka i raznovrsnog glasanja i na kraju, ukoliko imate sreće, oponašanjem ljudskog govora. Ovaj jednostavan i praktičan priručnik će vas uputiti gdje, kada i kako nabaviti papigu; na koji način se brinuti za nju; kako je uklopiti u svoj život. Priručnik sadrži korisne savjete o smještaju, prehrani i higijeni. U njemu ćete naći i savjete kako papigu učiti da oponaša ljudski govor, ali i nekoliko savjeta o ponašanju u slučaju eventualne bolesti. Ukratko ovaj priručnik vam pruža kompletan pregled koji će vam olakšati suživot s vašim pernatim kućnim ljubimcem.

Pomozite kanarincu da bude sretan i zadovoljan kako bi vas nagradio svojom prekrasnom pjesmom, jer kroz pjesmu kanarinci opjevavaju svoje osjećaje. papige prijevod u rječniku hrvatski - španjolski u Glosbe, online rječnik, besplatno. ...

Stranica: 64. Više od 80 fotografija u boji! ISBN: 953-218-160-9 Cijena poziva obračunava se sukladno cjeniku: Fiksna mreža: 0,12kn/min Mobilna mreža: 1,23kn/min Ukoliko ste odlučili za kućnog ljubimca imati papigu, morate biti spremni pružiti joj ljubav i pažnju koja joj je potrebna.

POVEZANE KNJIGE