Proljeće

Proljeće - Boban Pejić, Jadranka | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boban Pejić, Jadranka
DIMENZIJA
9,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Proljeće.pdf
ISBN
3073860846476

OPIS

Proljeće znači buđenje, rast, novi početak ne samo u prirodi oko nas nego i u nama. Aktivniji smo, manje spavamo, zanimaju nas nove stvari, a za sve to nam treba i nova uzlazna energija.Zato je prvo ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj, Jadranka Boban Pejić, za vas izabrala svoje najbolje recepte koji će vam pomoći da očistite tijelo od nakupljenih toksina, dati vam energiju te zagolicati nepce svježim okusom. Dvadeset osam jela možete slagati u zdrave i maštovite jelovnike s kojima će vaše proljeće biti lakše i poletnije.

Proljeće je vrijeme kada se priroda ponovno rađa, kada se ljudi bude iz zimske monotonije te kada se život ponovno vraća u prirodu.. Proljeće je vrijeme kada je priroda ukrašena najljepšim bojama.

godine, sezonom koja je "Zvijer s Istoka" dovela u dijelove sjeverne Europe. ČLANICE inicijative Petrinjsko proljeće Lea Kizilkaya i Silvija Popović za N1 su objasnile koji su ciljevi inicijative koja je poslala otvoreno pismo državnom vrhu i Stožeru te što traže od njih. "Mi smo se okupili da zaštitimo običnog građanina, onu baku i onog dedu koji žive po selima i koji nas pitaju kad se ruši", rekla je Popović. SASTANAK ČLANOVA UDRUGE PROLJEĆE ODRŽATI ĆE SE U ČETVRTAK, 18.04.2019.

POVEZANE KNJIGE