Proljeće

Proljeće - Boban Pejić, Jadranka | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boban Pejić, Jadranka
DIMENZIJA
9,67 MB
NAZIV DATOTEKE
Proljeće.pdf
ISBN
2181510718337

OPIS

Proljeće znači buđenje, rast, novi početak ne samo u prirodi oko nas nego i u nama. Aktivniji smo, manje spavamo, zanimaju nas nove stvari, a za sve to nam treba i nova uzlazna energija.Zato je prvo ime prirodne kuhinje u Hrvatskoj, Jadranka Boban Pejić, za vas izabrala svoje najbolje recepte koji će vam pomoći da očistite tijelo od nakupljenih toksina, dati vam energiju te zagolicati nepce svježim okusom. Dvadeset osam jela možete slagati u zdrave i maštovite jelovnike s kojima će vaše proljeće biti lakše i poletnije.

Zato se ne smiju brati. Životinje u proljeće: ptice selice dolaze, javljaju se kukci, životinje dobivaju mlade. Proljeće je u zraku.

Na natječaju mogu sudjelovati pjesnici do 30 godina koji nisu objavili knjigu poezije. Goranov vijenac je nagrada za poeziju, koja se dodjeljuje autoru za njegov cjelokupni pjesnički opus i dostignuća u hrvatskoj književnosti. Proljeće je vrijeme i ukusnih artičoka! Osim što miluju vaše okusne pupoljke, one potiču i proizvodnju žuči, što je osnova čišćenja i zaštite vaše jetre.

POVEZANE KNJIGE