S Tinom

S Tinom - Ujević, Ante | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ujević, Ante
DIMENZIJA
3,4 MB
NAZIV DATOTEKE
S Tinom.pdf
ISBN
4236304429264

OPIS

Sjećanja 1945. – 1955.Zar ima i jedan pjesnik na svijetu koji je doživio takvo poštovanje i ljubav? Knjiga koju držite u ruci upravo govori o takvom gospodstvu duha i velikog pjesnika i njegova mladog prijatelja Ante Ujevića, kojemu je jedini interes u druženju s Tinom, bio i ostao, ljepota Tinova genija. Ne samo da Ante Ujević zna, kao vrsni agronom, izdvojiti i ostaviti za sjeme plemenite i rijetke vrste bilja, on točno, kad je u pitanju Tin, zna proniknuti u samo zrno iz kog je nastala njegova poezija. I uvijek dok citira Tina, on nam zapravo nastoji prenijeti samo sjeme Tinove ljepote. Doista, čudesan pjesnik — agronom: sav zagledan u oblake, no s obje noge čvrsto u prašini zemlje.”

srpnja dodjelom nagrada TIN.. P R O G R A M: 30.06.

povećan broj ustrojbenih mjesta za vrhunske sportaše te se u pričuvnom sastavu Hrvatske vojske ... Razgovarali smo s Tinom Sablić, domaćom savjetnicom za feng shui o kojoj pišu Vogue i GQ: 'Najčešće zablude su da je to vjera, pa čak i praznovjerje, a neki misle da je on samo premještanje namještaja' Autor: I. B.

POVEZANE KNJIGE