Biblija za malene

Biblija za malene - David, Juliet | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
David, Juliet
DIMENZIJA
9,43 MB
NAZIV DATOTEKE
Biblija za malene.pdf
ISBN
1045782517079

OPIS

Biblija za malene idealno je sredstvo uz pomoć kojega će maleni započeti upoznavati popularne i vječne biblijske pripovijesti. Na velikom broju stranica i kvalitetnom tvrdom uvezu, priče iz Staroga i Novoga zavjeta oživljuju uz uzbudljive, žive ilustracije i jednostavne jasne rečenice, zahvaljujući čemu će divna divna knjiga biti jednako draga djeci i roditeljima.

s PDV-om Količina Dodaj u košaricu Dijeli Dijeli Tweetaj ... «Biblija za malene» idealan je početak upoznavanja popularnih i vječnih biblijskih pripovijesti. Priče iz Staroga i Novoga zavjeta oživljuju uz uzbudljive, žive ilustracije i jednostavne i jasne rečenice koje čine ovu knjigu prilagođenom najmlađem uzrastu. About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy Policy & Safety How YouTube works Test new features Press Copyright Contact us Creators ... Biblija za malene Tinie De Vries.

Život postaje priča" - naslov je poruke pape Franje za 54. svjetski dan sredstava društvene komunikacije koji ... „Biblija za malene" - Biblijske priče u video formatu za malene vjernike Projekt „Biblija za malene" započet u vrijeme situacije s koronavirusom pokrenulo je desetak animatora Dubrovačke biskupije, studenata i srednjoškolaca, koji redovno rade i vode programe u biskupijskom i župnom pastoralu. Biblijske priče za malene.

POVEZANE KNJIGE