Bourneov ultimatum

Bourneov ultimatum - Ludlum, Robert | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ludlum, Robert
DIMENZIJA
10,4 MB
NAZIV DATOTEKE
Bourneov ultimatum.pdf
ISBN
5305170141949

OPIS

Jason Bourne. David Webb. Dva imena za dva različita života istog čovjeka. Najsavršenije oruđe koje je CIA ikada stvorila da ulovi Carlosa Šakala. Oba nekadašnja takmaca sada su već u godinama, ali stari sukobi i mržnje ostaju. Sve je započelo davno, u Vijetnamskom ratu. Tada je stvorena organizacija koja je u sadašnjosti snažnija no ikad jer okuplja najbogatije i najmoćnije ljude iz vojnih krugova i svijeta krupnoga kapitala. Kada se uključi i mafija, sve upućuje na to da je David Webb – Jason Bourne prisiljen na konačni obračun sa svima: s prošlošću, sa sobom, a ponajviše s najopsesivnijim neprijateljem, Carlosom Šakalom… Jer, nije samo njegov život ugrožen. U životnoj su opasnosti i njegova žena, i njegova djeca, i najbliskiji prijatelji kojima duguje sve što ima. U ovom opsežnom romanu od samog početka pratimo napetu priču koja će nas u konačnici odvesti do mitskog Novgoroda, legendarnog ruskog centra za poduku vrhunskih agenata.

With Matt Damon, Edgar Ramírez, Joan Allen, Julia Stiles. Jason Bourne dodges a ruthless C.I.A.

A kako se klupko odmotava, tako otkriva još jedan tajni projekt unutar CIA-e kojemu je cilj bila likvidacija ljudi bez puno pitanja. HRVATSKI NASLOV: BOURNEOV ULTIMATUM NASLOV ORIGINALA: The Bourne Ultimatum REŽIJA: Paul Greengrass SCENARIJ: Tony Gilroy, Scott Z. Burns, George Nolfi (prema knjizi Roberta Ludluma) GLAVNE ULOGE: Matt Damon, Julia Stiles, David Strathairn, Scott Glenn, Pa Robert Ludlum BOURNEOV ULTIMATUM.

POVEZANE KNJIGE