Bourneov ultimatum

Bourneov ultimatum - Ludlum, Robert | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Ludlum, Robert
DIMENZIJA
6,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Bourneov ultimatum.pdf
ISBN
3363590537828

OPIS

Jason Bourne. David Webb. Dva imena za dva različita života istog čovjeka. Najsavršenije oruđe koje je CIA ikada stvorila da ulovi Carlosa Šakala. Oba nekadašnja takmaca sada su već u godinama, ali stari sukobi i mržnje ostaju. Sve je započelo davno, u Vijetnamskom ratu. Tada je stvorena organizacija koja je u sadašnjosti snažnija no ikad jer okuplja najbogatije i najmoćnije ljude iz vojnih krugova i svijeta krupnoga kapitala. Kada se uključi i mafija, sve upućuje na to da je David Webb – Jason Bourne prisiljen na konačni obračun sa svima: s prošlošću, sa sobom, a ponajviše s najopsesivnijim neprijateljem, Carlosom Šakalom… Jer, nije samo njegov život ugrožen. U životnoj su opasnosti i njegova žena, i njegova djeca, i najbliskiji prijatelji kojima duguje sve što ima. U ovom opsežnom romanu od samog početka pratimo napetu priču koja će nas u konačnici odvesti do mitskog Novgoroda, legendarnog ruskog centra za poduku vrhunskih agenata.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! ''Bourneov ultimatum'' funkcionira kao atekstualan spijunski triler, a za film u zanru u kojem se redatelji vec dugo neophodno ''izvlace'' tekstom, fascinantna je koliko je isprican slikom. film koji se mora pricati flashbackovima dosta gubi na kvaliteti, ali Bourne odbija biti obican deja vu - svi njegovi flashbackovi najavljuju buduci ... Burnov ultimatum donosi akciju od koje zastaje srce, akrobacije koje prkose smrti i uzbuđenje od prve do zadnje sekunde, u filmu kog kritičari već nazivaju "Najboljim akcionim filmom u poslednjih nekoliko decenija".

4. Kako nije bilo moguće zatvoriti londonski Waterloo Station za snimanje scene u kojoj Simona (Paddy Considine) prati atentator, ako pažljivo pogledate možete vidjeti kako neki ljudi u pozadini gledaju u kameru. The Bourne Ultimatum is an intelligent, finely tuned non-stop thrill ride.

POVEZANE KNJIGE