Hrvatski za početnike 1-cd

Hrvatski za početnike 1-cd - Čilaš-Mikulić | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čilaš-Mikulić
DIMENZIJA
12,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski za početnike 1-cd.pdf
ISBN
9235496553680

OPIS

Edukacijski CD Hrvatski za početnike 1 dodatak je istoimenom udžbeniku za početno učenje hrvatskoga kao drugog i stranog jezika. Sadrži izgovor glasova hrvatskoga jezika, brojeve, dijaloge i kraće tekstove te vježbe za razumijevanje slušanih tekstova.

Kupi! Riječ ... HRVATSKI ZA POČETNIKE 1 - CD (Hrvatska sveučilišna naklada) 1 / 6. Udžbenici i vježbenice za odrasle Marica Čilaš-Mikulić, Milvia Gulešić Machata, Sanda Lucija Udier RAZGOVARAJTE S NAMA za više početnike - udžbenik i rječnik za više početnike Hrvatski za početnike 1 - A1-A2 Lehrbuch 41,00 EUR Hrvatski za početnike 1 - A1-A2 KOMPLETT (LB, ÜB, CD) • Hrvatski za početnike 1: Vježbenica i gramatički pregled (A1 i A2).

Sa imdb ratingom od 7.1, što je mnogo više od "Turskog za početnike" iz 2012 godine, kojeg je radila ista ekipa. No, za sve one kojima se film svidio, u produkciji je nastavak "Fack ju Göhte 2", koji izlazi u njemačkim kinima (a vrlo vjerojatno i u regiji) u rujnu 2015.godine.

POVEZANE KNJIGE