Hrvatski za početnike 1-cd

Hrvatski za početnike 1-cd - Čilaš-Mikulić | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Čilaš-Mikulić
DIMENZIJA
5,27 MB
NAZIV DATOTEKE
Hrvatski za početnike 1-cd.pdf
ISBN
2549436366586

OPIS

Edukacijski CD Hrvatski za početnike 1 dodatak je istoimenom udžbeniku za početno učenje hrvatskoga kao drugog i stranog jezika. Sadrži izgovor glasova hrvatskoga jezika, brojeve, dijaloge i kraće tekstove te vježbe za razumijevanje slušanih tekstova.

Hrvatska sveučilišna naklada, ISBN: 978-953-169-186-4. €10,- • Hrvatski za početnike 1: CD.

Marketinški kolačići koriste se za praćenje posjetitelja kroz web-stranice.Namjera je prikazivanje oglasa koji su relevantni određenom korisniku i potiču ga na sudjelovanje, što je bitno za izdavače i oglašivače trećih strana. Hrvatski also did a number of remixes and productions for such artists as Kid606, Matmos, Electro Organic Sound System, God Is My Co-Pilot, Sun, Merzbow, Voice Crack, etc. Also he contributed to many compilations and performed numerous shows, festivals gigs and dj-sets in USA, Europe, Japan, Russia and other parts of the world. Vidska svojstva glagola fizičke percepcije vidjeti i gledati u hrvatskome jeziku / Rasprave Instituta za hrvatski jezik i jezikoslovlje, 40 (2014), 1; str.

POVEZANE KNJIGE