Jesen

Jesen - Boban Pejić, Jadranka | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Boban Pejić, Jadranka
DIMENZIJA
11,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Jesen.pdf
ISBN
7288740612544

OPIS

Početak jeseni donosi energiju zrelosti i žetve u prirodi. Drveće, ali i tržnica, polako se boji u toplije boje, vraćamo se u kuhinju, grijemo tijelo za prohladne večeri, snažimo za zimu… Za sve to nam trebaju drugačije namirnice, topliji obroci, novi recepti. Najbolje recepte za jesensko razdoblje donosi nova kuharica Jesen – predzadnja u seriji kuharica prema godišnjim dobima Jadranke Boban Pejić. Fantastične cjelovite namirnice slatko-ljutog okusa tipične su za jesensko doba, a ova jedinstvena kuharica donosi ukusne i zdrave recepte za doručak, ručak, večeru i deserte. Biblioteka Mirisi i okusi Makronove predstavlja univerzalna načela prirodne prehrane. Sve su kuharice primjer kako, bez namirnica životinjskog porijekla, sa svježim, prirodnim i cjelovitim sastojcima, pripremiti uzbudljive, ukusne i zdrave obroke. U ovoj vam knjizi predstavljamo zdrave jesenske poslastice.

), cijeli listopad, studeni i dio prosinca (do 21. ), a na južnoj Zemljinoj polutki dio ožujka, cijeli travanj, svibanj i dio lipnja.

Ukoliko nešto ne možete pronaći, ili želite saznati što ima novoga, posjetite nas na stranici u izradi — zbornica.hr.Uspješnu novu nastavnu godinu želi vam vaša Zbornica! JESEN NAM STIŽE NAGLO I SNAŽNO: Već sutra će dijelove Hrvatske pogoditi obilna kiša, a krajem tjedna stiže nova neugodna promjena 18:03 21.09.2020 Hrvatska NIJE DOBRO U jesen ima puno čarolija. Rastu žirovi, lješnjaci, kesteni, orasi; moji omiljeni jesenski plodovi.

POVEZANE KNJIGE