Kanarinac u obitelj

Kanarinac u obitelj - Josipović, Matija | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Josipović, Matija
DIMENZIJA
7,85 MB
NAZIV DATOTEKE
Kanarinac u obitelj.pdf
ISBN
6470118408836

OPIS

Ukoliko ste odlučili nabaviti kanarinca, trebate mu posvetiti dio svog slobodnog vremena i pažnje. Zauzvrat, on će vas nagraditi svojom pjesmom, ljubavlju i privrženošću. Znanstvenici drže da kanarinci katkad pjevaju iz čistog zadovoljstva. Pomozite kanarincu da bude sretan i zadovoljan kako bi vas nagradio svojom prekrasnom pjesmom, jer kroz pjesmu kanarinci opjevavaju svoje osjećaje. Ovaj praktični i jednostavni priručnik će vas uputiti gdje, kada i kako nabaviti kanarinca; na koji način se brinuti za njega od prvih mjeseci života pa sve do starosti; kako ga uklopiti u svoj život. Priručnik također sadrži korisne podatke o smještaju, prehrani i higijeni te načinu na koji ćete održati svog kanarinca u dobroj tjelesnoj kondiciji, uz savjete o ponašanju u slučaju eventualne bolesti. Ukratko, ovaj priručnik vam pruža kompletan pregled koji će vam olakšati suživot s vašim pernatim ljubimcem.

Oni su aktivne, šarene ptice ugodnog vokala, ali svakako nisu ljubimci koji će provoditi vrijeme na Vašim rukama. Ukoliko je gledanje kanarinaca i slušanje njihovih zanimljivih zvukova za Vas i Vašu obitelj ugodno, opuštajuće i šaljivo, kanarinac je ... Kako mu i samo ime kaže, kanarinac dolazi s Kanarskih otoka, gdje su ga prije 500 godina prvi uočili i udomaćili Španjolci.

No, to se uglavnom odnosi na kanarince koji su kućni ljubimci, dok uzgojni primjerci uglavnom žive nešto kraće zbog iscrpljivanja kod podizanja mladih. UPOZORENJE: Ove stranice sam odlučio postaviti kako bih svoja dugogodišnja iskustva i tako stečena ... Kanarinac je nezahtjevni mali šarmer koji je obično prva ptica početnika.

POVEZANE KNJIGE