Kanarinac u obitelj

Kanarinac u obitelj - Josipović, Matija | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Josipović, Matija
DIMENZIJA
3,42 MB
NAZIV DATOTEKE
Kanarinac u obitelj.pdf
ISBN
9746067306149

OPIS

Ukoliko ste odlučili nabaviti kanarinca, trebate mu posvetiti dio svog slobodnog vremena i pažnje. Zauzvrat, on će vas nagraditi svojom pjesmom, ljubavlju i privrženošću. Znanstvenici drže da kanarinci katkad pjevaju iz čistog zadovoljstva. Pomozite kanarincu da bude sretan i zadovoljan kako bi vas nagradio svojom prekrasnom pjesmom, jer kroz pjesmu kanarinci opjevavaju svoje osjećaje. Ovaj praktični i jednostavni priručnik će vas uputiti gdje, kada i kako nabaviti kanarinca; na koji način se brinuti za njega od prvih mjeseci života pa sve do starosti; kako ga uklopiti u svoj život. Priručnik također sadrži korisne podatke o smještaju, prehrani i higijeni te načinu na koji ćete održati svog kanarinca u dobroj tjelesnoj kondiciji, uz savjete o ponašanju u slučaju eventualne bolesti. Ukratko, ovaj priručnik vam pruža kompletan pregled koji će vam olakšati suživot s vašim pernatim ljubimcem.

Ukoliko je gledanje kanarinaca i slušanje njihovih zanimljivih zvukova za Vas i Vašu obitelj ugodno, opuštajuće i šaljivo, kanarinac je ... Kako mu i samo ime kaže, kanarinac dolazi s Kanarskih otoka, gdje su ga prije 500 godina prvi uočili i udomaćili Španjolci. Od 17.

Medjutim, često je slučaj da je neko od njih dvoje nespreman. Ako je to mužjak, smanjuje se ishrana ženke, a ... Donald Trump i njegova obitelj u fokusu su američke javnosti.

POVEZANE KNJIGE