Lončanice – stručnjak za vrt

Lončanice – stručnjak za vrt - Squire, David | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
5,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Lončanice – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
3202104977399

OPIS

Uzgoj biljaka u posudama je brz i lak način za uljepšavanje vrta, dvorišta, patia, balkona, prozora i ulaznih vrata. Ova pouzdana knjiga s pregršt informacija prikazuje najbolje kombinacije posuda i biljaka te vam pruža korak-po-korak informacije potrebne za sadnju i održavanje prekrasnih izložaka.

Pronađite najbolje cijene uz najveći izbor! Brza dostava! Kako napraviti mini vrt od slomljene lončanice. Za početak potrebno je razbijenu lončanicu napuniti kvalitetnom zemljom.

Postoje razne lončanice za balkon, tako ovisno o mjestu u kojem živimo, ali i položaju balkona imamo lončanice za balkon koje vole sunce, ali i lončanice za balkon koje rastu zimi. Lončanice : Pregledan priručnik za sadnju u posude te oblikovanje, oplemenjivanje i održavanje vrtova s lončanicama Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE.

POVEZANE KNJIGE