Smješne životinje – Zaigrani psić

Smješne životinje – Zaigrani psić - Kozina, Filip | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kozina, Filip
DIMENZIJA
7,86 MB
NAZIV DATOTEKE
Smješne životinje – Zaigrani psić.pdf
ISBN
5854645310060

OPIS

Slušajući priče o životinjama, djeca posredno uče o vlastitim osjećajima te se približavaju svijetu prirode. Lijepe i nježne ilustracije još će više približiti zanimljivu priču mališanima.

Za nestašluk nema lijeka, da odrastem, to se čeka. Možda zato čujem često: Budi dobar! Sjedni! Mjesto! Kako zaigrani psić provo ZAIGRANI PSIĆ.

No ta sposobnost važna je i zbog ljudske suradnje koja se bazira na ... Mali psić, Grad Mostar, 1. Nije vazno kojeg je spola, nekog bi male vrste i da je miran da ga nosim svuda sa sobom ️ „Što se tiče pasa, zajedno s napretkom ljudske civilizacije te zahvaljujući brizi javnosti i ljubavi za životinje, psi su se 'specijalizirali' i postali čovjekovi drugovi, a s obzirom na to da se u svijetu ne smatraju domaćim životinjama, neće biti regulirani kao domaće životinje u Kini", navodi se u nacrtu. Alen Debelic, prije 8 godina @ Životinje.

POVEZANE KNJIGE