Dizajn i planiranje vrta – stručnjak za vrt

Dizajn i planiranje vrta – stručnjak za vrt - Bridgewater, Alan | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Bridgewater, Alan
DIMENZIJA
11,53 MB
NAZIV DATOTEKE
Dizajn i planiranje vrta – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
6058949414834

OPIS

Upravo ste preselili u novi dom, a vrtu je potrebno potpuno preuređenje? Želite li udahnuti novi život svome vrtu, a jednostavno ne znate otkuda da počnete? Ova će vam knjiga pokazati kako da iz napuštenog komadića zemlje stvorite vrt svojih snova, vodeći vas od početnih planova, pa sve do završnih detalja.

Mijenjat ćemo i dorađivati projekt dok ne postane nacrt onakvog vrta kakvog smo željeli. Idejni projekt je nezamjenjiv alat pri planiranju i najmanjeg vrta.

Mi poznajemo i razumijemo sve vrste vrtova. uredite vrt za prelijepe dane koji dolaze I stvorite kutove koji vas pozivaju da zaustavite sat i uživate u sporom životu. Prije nego što shvatite da je ljeto prošlo, nastupit će mirni dani u kojima ćete izbjeći toplinu i potragu za zaštitu od sunca. Dizajn i planiranje vrta - stručnjak za vrt Alan Bridgewater, Gill Bridgewater.

POVEZANE KNJIGE