Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju CD

Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju CD PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
10,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju CD.pdf
ISBN
3671422810467

OPIS

Program Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju namijenjen je svima koji žele unaprijediti svoje mentalne potencijale te povećati učinkovitost učenja, a naročito je pogodan za studente, za učenike i za one čiji posao zahtijeva kontinuirano usvajanje novih znanja. – pripremite tijelo i um za proces dugotrajnog učenja – poboljšajte sposobnosti koncentracije i pamćenja – povećajte mogućnosti svladavanja gradiva u kratkom vremenu – duboko se opustite i kvalitetno odmorite u samo 10 minuta Program Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju sastavljen je od različitih tehnika disanja, glasom vođenog dubokog opuštanja, tehnika samoosvještavanja (tijela, pokreta, daha, misli i emocija), kreativnih vizualizacija, jednostavnih tjelesnih vježbi i pozitivnih afirmacija. Ove su tehnike uspješno sredstvo za rješavanje problema prouzrokovanih prekomjernim stresom; njima se postiže veća usredotočenost i unutarnji mir te se u sklopu srodnih programa provode u cijelom svijetu. Poseban prilog o pamćenju i koncentraciji: – što je pamćenje – procesi i faze pamćenja – strategije za uspješnije pamćenje – strategije za bolju koncentraciju Audio vježbe1. Vođeno opuštanje – priprema za učenje 2. Vođeno disanje – priprema za učenje 3. Dahom do boljeg pamćenja 4. Za bolju koncentraciju 5. Ugodno učenje 6. Opuštanje nakon učenja/ispita Bonus vježbe7. Doživite uspjeh (mentalna priprema za ispit, podizanje samopouzdanja i postizanje unutarnjeg mira) 8. Brzo opuštanje (kratka i učinkovita tehnika opuštanja tijekom samog ispita) Audio CD Brošura PC/MAC CD

Mozak isto kao i naše tijelo zahtijeva hranjive tvari kako bi mogao bolje funkcionirati. Stoga je u svakodnevnu prehranu potrebno unositi puno više hrane koja sadrži žitarice, ribu, voće i povrće koje je bogato vitaminom K i B, kao što su primjerice jaja i piletina ... Ovo je druga varijanta dodirivanja gležnja i dobar je način kako poboljšati ravnotežu.

Za bolje pamćenje morate redovno da izazivate i vežbate mozak. Lekovi za pamćenje i druge metode. Loše pamćenje se leči kao i sve drugo, kako prirodnim putem tako i uz pomoć lekova.

POVEZANE KNJIGE