Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju CD

Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju CD PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
12,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju CD.pdf
ISBN
4749168753847

OPIS

Program Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju namijenjen je svima koji žele unaprijediti svoje mentalne potencijale te povećati učinkovitost učenja, a naročito je pogodan za studente, za učenike i za one čiji posao zahtijeva kontinuirano usvajanje novih znanja. – pripremite tijelo i um za proces dugotrajnog učenja – poboljšajte sposobnosti koncentracije i pamćenja – povećajte mogućnosti svladavanja gradiva u kratkom vremenu – duboko se opustite i kvalitetno odmorite u samo 10 minuta Program Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju sastavljen je od različitih tehnika disanja, glasom vođenog dubokog opuštanja, tehnika samoosvještavanja (tijela, pokreta, daha, misli i emocija), kreativnih vizualizacija, jednostavnih tjelesnih vježbi i pozitivnih afirmacija. Ove su tehnike uspješno sredstvo za rješavanje problema prouzrokovanih prekomjernim stresom; njima se postiže veća usredotočenost i unutarnji mir te se u sklopu srodnih programa provode u cijelom svijetu. Poseban prilog o pamćenju i koncentraciji: – što je pamćenje – procesi i faze pamćenja – strategije za uspješnije pamćenje – strategije za bolju koncentraciju Audio vježbe1. Vođeno opuštanje – priprema za učenje 2. Vođeno disanje – priprema za učenje 3. Dahom do boljeg pamćenja 4. Za bolju koncentraciju 5. Ugodno učenje 6. Opuštanje nakon učenja/ispita Bonus vježbe7. Doživite uspjeh (mentalna priprema za ispit, podizanje samopouzdanja i postizanje unutarnjeg mira) 8. Brzo opuštanje (kratka i učinkovita tehnika opuštanja tijekom samog ispita) Audio CD Brošura PC/MAC CD

Važno je razbistriti misli i umiriti um. Kako poboljšati pamćenje-Koliko vam se puta dogodilo da su vas prekinuli upola rečenice, a kasnije se niste mogli setiti gde ste stali? Zaboravljete li važne datume, rođendane i godišnjice? Više ne pamtite imena omiljenih glumaca i zapisujete i recepte najjednostavnijih kolača? Sve češče zaboravljate gde ste ostavili kjučeve, parkirali automobil… a na poslu brinete o […] Rešenje kako poboljšati pamćenje i koncentraciju potražite najpre u zdravoj ishrani. Karfiol, kupus i sojino zrno na prvom mestu jer sadrže holin, koji je značajan za funkcionisanje preko sto milijardi neurona u mozgu - neki od njih pomažu nam da čujemo ili vidimo, dok su drugi zaslužni za razmišljanje, učenje i pamćenje. Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju? Želimo vas motivirati da svojim znanjem i iskustvom doprinesete cjelovitosti sadržaja na portalu.

Zahvaljujući vitaminu K, brokula i cvjetača povoljno utječu na pamćenje, a lisnato povrće bogato je željezom, koje poboljšava sve misaone procese. II Kako poboljšati pamćenje i koncentraciju audio cd + brošura Program se sastoji od vježbi koje vas pripremaju za učenje Kako poboljšati koncentraciju - Vizualizujte Moć vizualizacije, koju svi posedujemo, će vam itekako biti od koristi dok čitate ili učite. Razmišljajte o tome što učite i pokušajte da tu temu povežete sa drugim oblastima koje su vam interesantne, sa vašim svakodnevnim aktivnostima, itd. Zato čaša voćnog soka može kratkotrajno poboljšati pamćenje, razmišljanje i mentalne sposobnosti.

POVEZANE KNJIGE