Kako stvoriti konkurentsku prednost

Kako stvoriti konkurentsku prednost - Smith, Jaynie L. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Smith, Jaynie L.
DIMENZIJA
9,49 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako stvoriti konkurentsku prednost.pdf
ISBN
5025240024295

OPIS

Kako stvoriti konkurentsku prednost – Dajte klijentu razlog da odabere vas, a ne vašu konkurencijuMislite da poznajete svoje konkurentske prednosti? Razmislite ponovo. Zašto bih poslovao s tobom, a ne s tvojim konkurentom? Bilo da ste trgovac na malo, proizvođač, distributer ili davatelj usluga – ako ne možete odgovoriti na ovo pitanje, sigurno ćete izgubiti kupce, klijente i tržišni udjel. Ova knjiga otvorit će vam oči otkrivajući da je prepoznavanje vaših konkurentskih prednosti (i njihovo razglašavanje na tržištu) najbolja garancija sklapanja poslova, zadržavanja klijenata i velike prednosti pred konkurencijom. Pet fatalnih pogrešaka koje se događaju većini poduzeća: 1. Nemaju konkurentsku prednost, ali misle da je imaju. 2. Imaju konkurentsku prednost, no ne znaju koja je pa umjesto da je iskoriste pribjegavaju snižavanju cijena 3. Svjesni su svojih konkurentskih prednosti no zaboravljaju o njima informirati svoje klijente. 4. Svoje jake strane pogrešno proglašavaju konkurentskim prednostima. 5. Ne obraćaju dovoljno pozornosti konkurentskim prednostima kada donose strateške i operativne odluke. Dobra je vijest da MOŽETE ispraviti ove skupe pogreške – identificiranjem svojih konkurentskih prednosti i stvaranjem novih. Konzultantica, glasnogovornica i stručnjakinja za konkuretnske prednosti Jaynie Smith iznosi brojne primjere malih i velikih tvrtki koje su znatno poboljšale rezultate svojeg poslovanja fokusiranjem na svoje konkuretnske prednosti. Jack Welch je jednom rekao: Ako nemate konkurentsku prednost, nemojte se natjecati. Ova izravna i jasna knjiga puna je inspirativnih primjera i konkretnih uputa o tome kako možete otkriti postojeće konkurentske prednosti, razviti nove i razglasiti ih na tržištu. Sponzor knjige: INA d.d. Jaynie L. Smith je osnivačica tvrtke ICS Marketing i predsjednica SmartAdvantage Inc., konzultantske tvrtke za menadžere čiji su klijenti na stotine tvrtki srednjeg tržišta. Ona također predsjeda međunarodnom organizacijom TEC (The Executive Committee), s članstvom od 11000 direktora tvrtki. Živi u Hollywoodu. William G. Flanagan pisac je i urednik u časopisima Forbes, Wall Street Journal, Business Week, Esquire i New York Magazine. Zadnja mu je knjiga Dirty Rotten CEOS (Citadel).

... Zatim objasnite kako posao toga novog zaposlenika izravno stvara vrijednost, kako pomaže tvrtki stvoriti te održati konkurentsku prednost. Iako je važno znati što radimo, još je važnije znati zašto to radimo.

Konfiguracija svake aktivnosti utjelovljuje način na koji se aktivnost provodi, uključujući potrebne vrste ljudskih i fizičkih čimbenika, kao i pripadajućeg organizacijskog uređenja. Kako stvoriti konkurentsku prednost : Dajte klijentu razlog da izabere vas a ne vašu konkurenciju. ...

POVEZANE KNJIGE