Penjačice – stručnjak za vrt

Penjačice – stručnjak za vrt - Squire, David | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
5,8 MB
NAZIV DATOTEKE
Penjačice – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
8258597961436

OPIS

Da li vaše bavljenje uređenjem vrta otežava nedostatak prostora? Rješenje predstavlja razmišljanje u visinu. Zidni grmovi i biljke penjačice koje se pletu, hvataju, penju uz različite potpornje postoje u brojnim bojama i teksturama. Ova knjiga će odgovoriti na sva vaša pitanja o ovim vrlo uporabljivim biljkama i kako ih najbolje uzgajati.

Strucnjak Za Vrt-Penjacice Rešetkasta ograda za vrt od drveta je proširiva rešetka idealna za uređenje zidova, balkona ili terasa a funkcija joj je olakšavanje rasta biljaka. Rešetkasta ograda izrađena je od drvenih letvica koje su međusobno spojene i povezane s metalnim zakovicama.

... PENJAČICE - Stručnjak za vrt - david squire (24033) - Da li vaše bavljenje uređenjem vrta otežava nedostatak prostora? Rješenje predstavlja razmišljanje u visinu. Zidni grmovi i biljke penjačice koje se pletu, hvataju, penju uz različite pot... Stručnjak za vrt - Penjačice PDF 32 MB Download: http://www. Strucnjak Za Vrt-Penjacice - Free download as PDF File (.pdf), Text File (.txt) or read online for free.

POVEZANE KNJIGE