Penjačice – stručnjak za vrt

Penjačice – stručnjak za vrt - Squire, David | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
3,35 MB
NAZIV DATOTEKE
Penjačice – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
8686735887027

OPIS

Da li vaše bavljenje uređenjem vrta otežava nedostatak prostora? Rješenje predstavlja razmišljanje u visinu. Zidni grmovi i biljke penjačice koje se pletu, hvataju, penju uz različite potpornje postoje u brojnim bojama i teksturama. Ova knjiga će odgovoriti na sva vaša pitanja o ovim vrlo uporabljivim biljkama i kako ih najbolje uzgajati.

Akcija! RUŽA. 750.00 RSD 550.00 RSD sa PDV-om.

No, uredili bismo staze u vrtu, ali bismo željeli da budu pješčane, premda znamo da ih je teže održavati od onih izgrađenih od cigle, betonskih kocki, betona, kamena, keramike ili drugog ... Gerhard Scheuch, stručnjak za aerosolnu medicinu, kaže da dužina sastanka i broj prisutnih ljudi mora biti sveden na minimum.Kako bi svi bili zaštićeni, možete razdvojiti sastanak u nekoliko dijelova, kaže Scheuch. Što je vrijeme provedeno u istoj prostoriji kraće, niži je rizik od zaraze, tako da je smisleno razdvojiti sastanak u tri 30-minutna bloka umjesto da traje 90 minuta "u ... U 19.

POVEZANE KNJIGE