Programiranje na jeziku C#

Programiranje na jeziku C# - Liberty, Jesse | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Liberty, Jesse
DIMENZIJA
4,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Programiranje na jeziku C#.pdf
ISBN
8593955154808

OPIS

C# je jednostavan, objektno i komponentno orijentisan programski jezik sa sigurnim tipovima, pogodan za pisanje aplikacija za Internet. Četvrto izdanje knjige Programiranje na jeziku C#iskusnim profesionalcima pruža informacije koje su im neophodne da bi postali produktivniji. Prvi deo knjige sadrži kratak vodič kroz osnove sintakse jezika C# – u njemu su predstavljene rezervisane reči i koncepti zbog kojih su C# i .NET efikasna okruženja za pravljenje Windowsovih i Web aplikacija. Između ostalog, u prvom delu su opisani: – Klase i objekti – Nasleđivanje i polimorfizam – Preklapanje operatora – Generički šabloni, kolekcije i iteratori – Strukture i interfejsi – Rad sa znakovnim nizovima i regularni izrazi – Obrada izuzetaka i grešaka – Delegati i događaji U drugom delu, čitaoci će naučiti da koriste C# u tri ključna razvojna okruženja – ASP.NET, .NET Windows Forms i ADO.NET – kako bi mogli da prave programe za Windows i Web,uključujući aplikacije koje koriste okruženje izabranog Web čitača i standardne Web servise. U trećem delu, čitaoci će naučiti da kombinuju raznovrsne mogućnosti .NET Frameworka kako bi upravljali programskim sklopovima, radili s metapodacima, prenosili objekte preko granica procesa i računara, koristili niti, upravljali tokovima podataka i integrisali postojeće Windows API i COM objekte u .NET okruženju. Sva objašnjenja i primeri odnose se na Visual Studio 2005, .NET Framework 2.0 i verziju 2.0 jezika C#.

Programski jezik C#: pitanja, odgovori i rešeni zadaci 880 din. jQuery kuvar 1920 din.

Zahtijevaju malo više truda na početku, ali čim ih savladate, mogućnosti su nesagledive. ASP.NET je jedna od najboljih platformi za … Continued Pokusavam naci dobru knjigu za C# na hrvatskom ili srbskom jeziku.

POVEZANE KNJIGE