Tiha moć

Tiha moć - Wilde, Stuart | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Wilde, Stuart
DIMENZIJA
8,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Tiha moć.pdf
ISBN
2873031644898

OPIS

Svako malo susretnemo neku osobu koja je vrlo – drukčija. Ne možete točno reći stoje to što vas privlači k toj individui, ali on ili ona luče vmisteriju i snagu, isijavajući tihu moć koja je čudna i čarobna. Koja je to nevidljiva sila? I zašto je neki posjeduju, ali većina ipak ne? U ovoj malenoj knjizi, pričat ću vam o toj moći, o njezinoj tajni i kako je zadobiti. Postoji jednostavan trik kojeg morate naučiti. A jednom kad ga savladate, tiha moć postaje vašom neizgovorenom vjerodajnicom. Ona je karizma koja postupno raste i razvija se oko vas. Kroz nju možete izraziti posebnu dobrotu koja pomaže ljudima i ovom planetu i možete se promijeniti na bolje. Autor ove knjige, Stuart Wilde, takva je – drukčija – osoba. Njegova tiha mudrost ohrabruje nas pronaći svoju vlastitu. Pa, treba li jačeg razloga za čitanje njegovih knjiga?

godine pokazala koliku moć ima. Naime, tek pet mjeseci nakon početka rata dogodilo se pravo malo božićno čudo.

Ovaj utjecaj će osobito biti važan za Bikove, Lavove, Škorpione i Vodenjake, kao i za one koji imaju podznak u tim znakovima! […] SLAVICA JUHAS - Tiha 29.04.2019., ponedjeljak MOĆ TEPANJA. Ti mi tepaš, pjesmo, i kada te pljujem i kada te mrzim od svega najviše.

POVEZANE KNJIGE