Vrijeme učenja na kauču – Odlomci iz vlastite psihoanalize

Vrijeme učenja na kauču – Odlomci iz vlastite psihoanalize - Moser, Tilmann | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Moser, Tilmann
DIMENZIJA
3,22 MB
NAZIV DATOTEKE
Vrijeme učenja na kauču – Odlomci iz vlastite psihoanalize.pdf
ISBN
7107599333084

OPIS

Poznati njemački psihoanalitičar na temelju svojih snimljenih uspomena detaljno iznosi svoju osobnu i individualnu psihoanalizu. Moserov analitički izvještaj namijenjen je svim psihoanalitičarima uz preporuku i predgovor znamenitog austrijskog analitičara Heinza Kohuta.

Vrijeme učenja na kauču - Odlomci iz vlastite psihoanalize. Moser, Tilmann 110,00 kn.

Ukoliko je cijela porodica u izolaciji, ovo vrijeme može biti prožeto različitim zajedničkim aktivnostima, koje su ujedno i opuštajuće. Početak škole polako se bliži, a većina djece još je u mislima daleko od učenja i pisanja zadaća. Povratak u školske klupe može biti prava muka ako se djeca na vrijeme ne pripreme za obaveze koje ih čekaju, a najveći izazov čeka sve one roditelje čiji mališani tek kreću u prvi razred. Sve to mogu biti razlozi za frustracije iz kojih onda proizilazi agresija, što bi zajedno u nadolazećim mjesecima mogao postati opasan koktel koji bi, ako se ne reagira na vrijeme i na pravi način, mogao zapaliti cijelo hrvatsko društvo.

POVEZANE KNJIGE