Cafe Nostalgija

Cafe Nostalgija - Stojić, Mile | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Stojić, Mile
DIMENZIJA
6,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Cafe Nostalgija.pdf
ISBN
7026711766034

OPIS

S podnaslovom «Ogledi o izobilju i oskudici» istaknuti hrvatski književnik i pjesnik iz Bosne i Hercegovine, dobitnik «Goranovog vijenca» Mile Stojić, u ovoj je knjizi napravio autorski izbor istoimenih kolumni koje je od 2001. do 2007. godine objavljivao u kultnom splitskom tjedniku «Feral Tribune». «Podsjećajući nas na to gdje smo bili, ovaj nas blistavi pisac permanentno upozorava na to kamo zapravo idemo. Samo je vrhunsko pero moglo patentirati tu aktivnu nostalgiju kao temeljnu poetičku odrednicu svoje publicistike, te spojiti dva osjećanja koja prevladavaju u njegovim tekstovima – toplinu i jezu.» Viktor Ivančić

3,174 likes · 1,760 were here. RocknRoll & Vintage style bar with many original stuff & interier, where you can have a snack, drink coffee, have a crazy... Cafe Nostalgija Ogledi o izobilju i oskudici Stojić Mile.

Slikovito pokazujući rukama, prva gospođa je s nostalgijom pričala o velikim i debelim krastavcima koji su se nekad davno mogli kupiti veoma jeftino. Caffe Nostalgija je na Facebooku. Pridružite se Facebooku kako biste se povezali sa Caffom Nostalgijom i ostalim osobama koje možda poznajete.

POVEZANE KNJIGE