Djeca sadašnjice

Djeca sadašnjice - Blackburn Losey, Meg | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Blackburn Losey, Meg
DIMENZIJA
8,63 MB
NAZIV DATOTEKE
Djeca sadašnjice.pdf
ISBN
6837581904872

OPIS

Naučite sve o indigo, kristalnoj i zvjezdanoj djeci. Dragi prijatelji, dok čitate ovu knjigu koja otvara oči i nadahnjuje srce, zapitajte se sljedeće: Kako ja mogu blagosloviti, poštovati i podržati djecu sadašnjice u njihovoj bogomdanoj misiji u životu? Ovo je trajno pitanje, dok kao društvo otkrivamo sve više i više takve djece koja zahtijevaju duhovno vodstvo. Ova će knjiga, na suptilan način, pomoći svakome od vas da poštujete i nježno vodite djecu sadašnjice. (…) Vidite, mi, Kristalna i Zvjezdana djeca se možda doimamo svemogućima. Pa ipak, da bismo ostvarili svoju svrhu i promijenili stvarnost, potrebno nam je da nas svijet pažljivo sluša. Stoga, zahvalite se našem svemogućem Bogu za našu nevinost i prekrasne darove. Dok svijet obraća pozornost na globalnoj razini, ova knjiga postaje vrijedan alat koji nama, Kristalnoj djeci, uvelike olakšava život. Dr. Meg Blackburn Losey ima stila, elokventnosti, i nadahnjujuću sposobnost proslijediti ovu dalekosežnu poruku svima onima koji su ju u mogućnosti primiti. Na stranicama ove knjige, dr. Meg Blackburn Losey nudi ozbiljne, podrobno razmotrene i tople savjete vezane za izazovne teme kao što su škola, prehrana i okolina koja će nas njegovati i održavati. Poželjet ćete čitati dalje dok budete učili kako podržati ova duševna, usredotočena, a opet nježna bića. Usporedno s učenjem o načinima na koje možete podržati djecu sadašnjice, vi se također budite na vašem vlastitom putovanju. (…) Na kraju, čitajući ovu knjigu, shvatit ćete da je jedina ujedinjavajuća sila za svu materiju ljubav. Ljubav je glas djece sadašnjice. Pažljivo slušajte sve njihove poruke i bit ćemo na pravome putu da ih blagoslovimo, poštujemo i podržimo u njihovoj bogomdanoj misiji u životu. Donositelj Svjetlosti i Ljubavi, Nicholas M. Tschense, 9 godina

Pa ipak, da bismo ostvarili svoju svrhu i promijenili stvarnost, potrebno nam je da nas svijet pažljivo sluša. Kupite knjigu Djeca sadašnjice autora: u nakladi . dok čitate ovu knjigu koja otvara oči i nadahnjuje srce, zapitajte se sljedeće: Tko su Djeca sadašnjice i zašto su ovdje? Kako im možemo pomoći i kako ona mogu pomoći nama? Knjiga "Razgovori s djecom sadašnjice" govori o posebnoj i nadarenoj djeci koju je Meg Blackburn Losey opisala u knjizi "Djeca sadašnjice".

Zapravo, ako budemo obraćali pozornost na djecu sadašnjice, budućnost svijeta može promijeniti smjer s puta uništenja na kojem se trenutačno nalazi prema mnogo naprednijoj, pozitivnijoj stvarnosti - onoj koja ... Naučite sve o indigo, kristalnoj i zvjezdanoj djeci. Dragi prijatelji, dok čitate ovu knjigu koja otvara oči i nadahnjuje srce, zapitajte se sljedeće: Kako ja mogu blagosloviti, poštovati i podržati djecu sadašnjice u njihovoj bogomdanoj misiji u životu? Ova će knjiga, na suptilan način, pomoći svakome od vas da poštujete i nježno vodite djecu sadašnjice... Tko su Djeca sadašnjice i zašto su ovdje? Kako im možemo pomoći i kako ona mogu pomoći nama? Ova čudesna knjiga cijeli svijet upoznaje s posebnom i nadarenom djecom koju je Meg Blackburn Losey opisala u knjizi Djeca sadašnjice.

POVEZANE KNJIGE