Jabuka – slikovnica

Jabuka – slikovnica Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
DIMENZIJA
9,44 MB
NAZIV DATOTEKE
Jabuka – slikovnica.pdf
ISBN
4289892487383

OPIS

Jabuka: orijentalna narodna priča Biblioteka Behar Bosne Ilustrator: Salko Omerbegović Urednici: Ibrahim Hadžić, Hedija Boškailo-Šikalo

Stablo jabuke je u dosta dobrom stanju, i nalazi se u okolici Belog Manastira. Šapolika Jabuka je temelj voćarske pro­izvodnje i služi kao osnovica za usporedbu isplativosti uzgoja drugih voćaka.

Slikovnicama će se obogatiti knjižni fond knjižnice namijenjen za djecu predškolskog ... Stranice dječjeg vrtića Jabuka. DV Jabuka, Resnički put 88, 10000 Zagreb | Telefon: 01 / 2995 - 312 | Fax: 01 / 2923 - 880 | E-mail: [email protected] Nadahnuta djelima Renea Magrittea, jednog od omiljenih svjetskih slikara, slikovnica Klaasa Verplanckea Margritteova jabuka potaknut će sve koji je uzmu u ruke, bez obzira na uzrast, da počnu pažljivo promatrati svijet koji ih okružuje. 105 novozaraženih i jedan smrtni slučaj u posljednja četiri dana u HNŽ-u ; Tri nova slučaja u ŽZH Jabuka je sađena u gustom sklopu 3,40 x 0,8 m, što osigurava da na jednom hektru bude 3500 sadnica jabuke što je osnovni preduvjet za visoke i stabilne prinose.

POVEZANE KNJIGE