Kradljivica knjiga

Kradljivica knjiga - Zusak, Markus | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Zusak, Markus
DIMENZIJA
11,80 MB
NAZIV DATOTEKE
Kradljivica knjiga.pdf
ISBN
1876930374570

OPIS

Neponovljiva priča o ljubavi i smrti, koja svojom snagom ne zaostaje za Dnevnicima Anne Frank. Roman koji će oduševiti i djecu i odrasle.Priču iz 1939. godine i Njemačke kojom vladaju nacisti, pripovijeda sama Smrt. Djevojčicu Liesel i njenog mlađeg brata majka je prisiljena povjeriti prijateljima. Kad Lieselin mlađi brat umre, Liesel na njegovom grobu pronalazi knjigu uz koju će naučiti čitati i koja će joj promijeniti život. To je početak priče koja istražuje snagu riječi: njihovu moć da potaknu, uništavaju, ali i liječe. Gaseći žeđ za čitanjem, Liesel postaje kradljivica knjiga, spašavajući ih iz lomača i skrivajući… Zusakov roman o djevojčici i Smrti, priča je o nadi i ljepoti koje opstaju usred užasa i tuge i sasvim je zasluženo slavljen kao knjiga koja će se pamtiti.

Sad, u retrospektivi, jasno to vidim na njezinu licu. Žudjela je za tim - za sigurnošću, osjećajem doma - no nije se mogla pomaknuti.

Djevojčicu Liesel i njezina mlađeg brata majka je prisiljena povjeriti udomiteljima, a kad na putu prem… Markus Zusak je objavio pet knjiga među kojima je i svetski bestseler „Kradljivica knjiga", koja je bila na listi najprodavajih knjiga Njujork Tajmsa više od deset godina, a prevedena je na preko četrdeset jezika - čime je Zusak postao jedan od najuspešnijih australijskih autora. KRADLJIVICA KNJIGA. 30,00 kn nije dostupno.

POVEZANE KNJIGE