Nemam vremena

Nemam vremena - Pilić, Sanja | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
12,21 MB
NAZIV DATOTEKE
Nemam vremena.pdf
ISBN
8095245100893

OPIS

“Nemam vremena” knjiga je kratkih priča u kojima autorica na humorističan način piše o vrlo ozbiljnim problemima koji tište današnju djecu. Međutim, ponekad je NEMAM VREMENA odlično vrijeme ako se upotrebljava na pravim mjestima. Npr. NEMAM VREMENA za loše raspoloženje, NEMAM VREMENA za tužakanje, NEMAM VREMENA za ogovaranje, NEMAM VREMENA za gubljenje vremena. Joj…! Moram vam nešto priznati. Znate li za što ja nikada NEMAM VREMENA, a bilo bi bolje da ga imam? Za jutarnju gimnastiku. Moj djed obožava jutarnju gimnastiku i uvijek gimnasticira uz otvoren prozor. Međutim, ja za to NEMAM VREMENA jer je u krevetu tako divno, bajno i toplo, i volim leškariti što dulje, pogotovo zimi. I tako ništa ne bude od moje jedan, dva, tri, četiri gimnastike. Hmmm, ali sam vrlo lukava i onda to NEMAM VREMENA nadoknadim – znate kako? Vozim bicikl. Biciklom nadoknadim sva izgubljena vremena.

OpenSubtitles2018.v3. 'Nemam stav o tome, nemam vremena za baviti se time, zavidim svakom tko ima vremena to pratiti. Njegova vlada nije bila u stanju ratificirati Konvenciju vijeća Europe na tu temu, mi smo je ratificirali. NEMAM VREMENA za loše raspoloženje, NEMAM VREMENA za tužakanje, NEMAM VREMENA za ogovaranje, NEMAM VREMENA za gubljenje vremena.

„Rado bi usavršio engleski, ali nemam vremena."; „Igrao bi se sa decom, ali nemam vremena."; „Posetio bi roditelje, ali nemam vremena." nemam vremena u hrvatski prijevod i definiciju "nemam vremena", rječnik hrvatski-hrvatski online. nemam vremena.

POVEZANE KNJIGE