Nemam vremena

Nemam vremena - Pilić, Sanja | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Pilić, Sanja
DIMENZIJA
6,25 MB
NAZIV DATOTEKE
Nemam vremena.pdf
ISBN
7069213479168

OPIS

“Nemam vremena” knjiga je kratkih priča u kojima autorica na humorističan način piše o vrlo ozbiljnim problemima koji tište današnju djecu. Međutim, ponekad je NEMAM VREMENA odlično vrijeme ako se upotrebljava na pravim mjestima. Npr. NEMAM VREMENA za loše raspoloženje, NEMAM VREMENA za tužakanje, NEMAM VREMENA za ogovaranje, NEMAM VREMENA za gubljenje vremena. Joj…! Moram vam nešto priznati. Znate li za što ja nikada NEMAM VREMENA, a bilo bi bolje da ga imam? Za jutarnju gimnastiku. Moj djed obožava jutarnju gimnastiku i uvijek gimnasticira uz otvoren prozor. Međutim, ja za to NEMAM VREMENA jer je u krevetu tako divno, bajno i toplo, i volim leškariti što dulje, pogotovo zimi. I tako ništa ne bude od moje jedan, dva, tri, četiri gimnastike. Hmmm, ali sam vrlo lukava i onda to NEMAM VREMENA nadoknadim – znate kako? Vozim bicikl. Biciklom nadoknadim sva izgubljena vremena.

Zato kažem 'dobar sam' i 'nitko mi drugi nije potreban'. Tvrdnja 'nemam vremena' otvara put laži, jer uistinu nemam vremena tragati za Bogom. "Nemam vremena" knjiga je kratkih priča u kojima autorica na humorističan način piše o vrlo ozbiljnim problemima koji tište današnju djecu.

DUSTIN Poirier uspio je iznenaditi svijet slobodne borbe i nokautirati Conora McGregora u drugoj rundi na priredbi UFC 257 u Abu Dhabiju. Conor je bio vidno utučen nakon borbe, ali i smiren.

POVEZANE KNJIGE