Orhideje – stručnjak za vrt

Orhideje – stručnjak za vrt - Squire, David | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Squire, David
DIMENZIJA
9,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Orhideje – stručnjak za vrt.pdf
ISBN
5326383465347

OPIS

Orhideje su vjerojatno najraznolikije i najtajnovitije cvijeće. Njihova osjetljiva i zamršena priroda će vas očarati. Postoje tisuće orhideja među kojima možete birati i one se mogu uzgajati u stakleniku, zimskom vrtu i u kući. U ovoj knjizi je objašnjeno sve što treba znati o izboru, uzgoju i njezi orhideja.

U ovoj knjizi je objašnjeno sve što treba znati o izboru, uzgoju i njezi orhideja. Začinske biljke pružaju veliko zadovoljstvo. Što može pružiti toliko radosti oku, nosu, okusnim pupoljcima i duhu? Sjediti u vrtu tijekom ljetne večeri, okružen aromatičnim biljkama - vizualna poslastica cvjetova i mirisa koji se razliježu toplim zrakom - bez premca.

Redovna cijena: 69,00 kn: Cijena: 62,00 kn: Dodaj u ... Usluge uređenja vrta i okućnice u malim oglasima sa cijenom i kontaktom oglašivača za uređenje vrta i okućnice. Danas često možemo čuti izraze poput ekološki vrt te organski, permakulturni i bio vrt. Bitno je napomenuti kako između eko i permakulturnog vrta ipak postoje neke razlike koje ćemo razjasniti u nastavku.

POVEZANE KNJIGE