Zdenko slovojed

Zdenko slovojed - Horvat-Vukelja, Zdenka | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Horvat-Vukelja, Zdenka
DIMENZIJA
8,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdenko slovojed.pdf
ISBN
5589409602949

OPIS

Priča o Zdenku Slovojedu uči djecu o važnosti doručka prije no što krenu na nastavu. U protivnom ostaju bez snage i počinju se događati čudne stvari, baš kao što su se događale Zdenku. Naime, misleći kako je već odrastao, dječak zapostavljao je doručak. Opće je poznato da je to najvažniji obrok u danu i stoga ne valja preskakati ga. Zdenko je to činio sve dok učiteljica nije zapazila kako njegova slova nedostaju u pojedinim riječima. Shvatila je kako je došlo vrijeme da obavi s njegovom majkom razgovor, no on je i dalje nastavio to raditi dok bi pisao u bilježnicu za vrijeme sata. Roditelji su shvatili što se događa tek kada su odlučili da ga susjeda Lucija nadzire. Otkad ga je susjeda nadzirala, on je svakoga dana odlazio u školu punog želuca i nije mu se više pomutilo pred očima prilikom pisanja. Naime, s obzirom da nije ujutro jeo, nije više vidio što piše, pa su riječi u bilježnici bile neispravno napisane. Zato, djeca moraju imati na umu i zapamtiti kako je doručak jako važan za dobro funkcioniranje organizma.

Željka Horvat-Vukelja: Hrabrica ili Zdenko Slovojed ili Slikopriče ili Leteći glasovir ili Petra uči plivati 9. Sonja Zubović: Kako se gleda abeceda 10.

Jean-Baptiste Baronian: Figaro, mačak koji je hrkao 14. Zdenko Slovojed Slikopriče Leteći glasovir Petra uči plivati Sonja Zubović Kako se gleda abeceda Ivanka Borovac Životinjska abeceda Stanislav Femenić Idi pa vidi Svjetlan Junaković Dome, slatki dome Jean-Baptiste Baronian Figaro, mačak koji je hrkao Ana Đokić-Pongrašić Nemaš pojma, Grizlijane Ratko Zvrko Grga Čvarak Karel Čapek ... Zdenko Slovojed, slikovnica za samostalno čitanje u 1. razredu Napisala: Željka Horvat-Vukelja Oslikala: Andrea Peterlik-Huseinović Nakladnik: Kašmir promet, Zagreb Načini isporuke dijele se u dvije osnovne kategorije: Slanje pošiljke na željenu adresu..

POVEZANE KNJIGE