Zdravstvo po mjeri čovjeka

Zdravstvo po mjeri čovjeka - Štifanić, Mirko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Štifanić, Mirko
DIMENZIJA
3,82 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravstvo po mjeri čovjeka.pdf
ISBN
5643530957618

OPIS

Zdravstvo po mjeri čovjeka prvi je udžbenik za studente Organizacije, planiranja i upravljanja u zdravstvu (O.P.U.Z.), ali ne samo za njih. Knjiga se pojavljuje u vremenu kada mnoge profesije nastoje osuvremeniti svoj način rada i poboljšati odnos prema čovjeku, odnosno pacijentu, te (p)ostati društveno prihvatljive, uspješne i etične i kao takve provoditi globalnu strategiju Europske unije i Svjetske zdravstvene organizacije Zdravlje za sve u 21. stoljeću. Cilj ovoga udžbenika je razvijanje znanja i spoznaja medicinske sociologije kao komplementarne pomoći u razumijevanju organizacije, planiranja i rukovođenja u zdravstvu sa svrhom podizanja ovoga sustava iz duboke krize na razinu dostojnu čovjeka.

Ivana Portolan Paji ... Kognitivna znanost (prirodne, tehničke, biomedicina i zdravstvo, društvene i humanističke znanosti) Geografija; Integrativna bioetika (prirodne, tehničke, biomedicina i zdravstvo, biotehničke, društvene, humanističke znanosti) ... Poreč - grad po mjeri čovjeka.

Projekt Psihičko zdravlje u zajednici - terapija po mjeri čovjeka. Ivana Portolan Paji ... Kognitivna znanost (prirodne, tehničke, biomedicina i zdravstvo, društvene i humanističke znanosti) Geografija; Integrativna bioetika (prirodne, tehničke, biomedicina i zdravstvo, biotehničke, društvene, humanističke znanosti) ...

POVEZANE KNJIGE