Zdravstvo po mjeri čovjeka

Zdravstvo po mjeri čovjeka - Štifanić, Mirko | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Štifanić, Mirko
DIMENZIJA
7,3 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravstvo po mjeri čovjeka.pdf
ISBN
1725699710922

OPIS

Zdravstvo po mjeri čovjeka prvi je udžbenik za studente Organizacije, planiranja i upravljanja u zdravstvu (O.P.U.Z.), ali ne samo za njih. Knjiga se pojavljuje u vremenu kada mnoge profesije nastoje osuvremeniti svoj način rada i poboljšati odnos prema čovjeku, odnosno pacijentu, te (p)ostati društveno prihvatljive, uspješne i etične i kao takve provoditi globalnu strategiju Europske unije i Svjetske zdravstvene organizacije Zdravlje za sve u 21. stoljeću. Cilj ovoga udžbenika je razvijanje znanja i spoznaja medicinske sociologije kao komplementarne pomoći u razumijevanju organizacije, planiranja i rukovođenja u zdravstvu sa svrhom podizanja ovoga sustava iz duboke krize na razinu dostojnu čovjeka.

EndNote RefMan (RIS) MARC +Wish lista +Rezervacija . MARC zapis - ID: 1346 ... Zdravstvo po mjeri Čovjeka prvi je udžbenik za studente Organizacije, planiranja i upravljanja u zdravstvu (O.P.U.Z.), ali ne i samo za njih.

Čitatelj se ne može oteti dojmu da autor ovom knjigom, možda sasvim nesvjesno, nastoji izbjeći onaj tip krize koja se ovih dana i tjedana u svijetu događa na gospodarskom i financijskom planu. Naime, ondje se ne događa samo kriza ... U sklopu projekta "Psihičko zdravlje u zajednici - terapija po mjeri čovjeka" prikazali smo 4 dokumentarna filma Daniela Macklera (detaljnije autoru), dokumentarni film Lea Regana, dokumentarni film '4.majmun' Hrvoja Mabića te talijanski igrani film Bio jednom grad luđaka. Rad po mjeri čovjeka je realan cilj i temeljno pravo svakog čovjeka, ali se neće ostvariti sam od sebe.

POVEZANE KNJIGE