Zdravstvo po mjeri čovjeka

Zdravstvo po mjeri čovjeka - Štifanić, Mirko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Štifanić, Mirko
DIMENZIJA
8,6 MB
NAZIV DATOTEKE
Zdravstvo po mjeri čovjeka.pdf
ISBN
1302838044726

OPIS

Zdravstvo po mjeri čovjeka prvi je udžbenik za studente Organizacije, planiranja i upravljanja u zdravstvu (O.P.U.Z.), ali ne samo za njih. Knjiga se pojavljuje u vremenu kada mnoge profesije nastoje osuvremeniti svoj način rada i poboljšati odnos prema čovjeku, odnosno pacijentu, te (p)ostati društveno prihvatljive, uspješne i etične i kao takve provoditi globalnu strategiju Europske unije i Svjetske zdravstvene organizacije Zdravlje za sve u 21. stoljeću. Cilj ovoga udžbenika je razvijanje znanja i spoznaja medicinske sociologije kao komplementarne pomoći u razumijevanju organizacije, planiranja i rukovođenja u zdravstvu sa svrhom podizanja ovoga sustava iz duboke krize na razinu dostojnu čovjeka.

Umag osvaja svojim šarmom, raznolikošću i bogatstvom ponude. U Umagu vlada mediteranska klima, a kroz 45 km obale i zanimljivog zaleđa sintetizira posebitosti čitave regije te daje najbolji uvod u jedan drugačiji doživljaj Mediterana. Razvoj po mjeri čovjeka i digitalna transformacija u Crnoj Gori Značajno iznad globalnog prosjeka (53,6%), 71,5% stanovništva u Crnoj Gori ima pristup Internetu, kod kuće ili van kuće.

Vanja Žanko. Puni tekst: hrvatski, pdf (226 KB) str.

POVEZANE KNJIGE