Adam – Čudesni iscjelitelj

Adam – Čudesni iscjelitelj - Adam | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Adam
DIMENZIJA
5,20 MB
NAZIV DATOTEKE
Adam – Čudesni iscjelitelj.pdf
ISBN
2994051352583

OPIS

Knjiga govori o načinu rada Adama, mladog kanadskog iscjelitelja. Autor (Adam) daje detaljne upute kako svatko može iscjeliti samoga sebe. Ovo je priča o tome kako je Adam otkrio i razvio svoje sposobnosti iscjeljivanja. U dobi od šesnaest godina, on posjeduje jedinstvenu sposobnost da se povezuje s drugim ljudima na daljinu i utječe na njihovo zdravlje. Nije važno nalaze li se oni na istom kontinentu kao i on ili ne. Adam dijeli svoje misli, opažanja i mudrost koja često nadilazi njegove godine. Šalje nam poruku nade i ohrabruje dok istražuje vezu uma i tijela. Iscjelitelj snova jednostavan je, ali dubok kroz prikaz načina na koji Adamovo putvanje utječe na sve nas.

Priča 16. godišnjeg momka koji ima neuobičajene sposobnosti za nas, bijele ljude.

Vaša lista želja 0 Adam. Čudesni iscjelitelj : istinite priče o čudesnim iscjeljenjima i vodič u samoosnaživanje i samoozdravljivanje.

POVEZANE KNJIGE