Doručak

Doručak - Gulin, Dunja | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Gulin, Dunja
DIMENZIJA
10,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Doručak.pdf
ISBN
4092479365359

OPIS

Za doručak kažu da je najvažniji obrok u danu, a istoimena kuharica u biblioteci Mirisi i okusi Makronove koju potpisuje Dunja Gulin omogućit će vam da taj obrok u danu učinite raznolikim, da ga prilagodite osobnim potrebama i raspoloženjima te da istodobno znate da u organizam unosite visokohranjive namirnice iznimnoga okusa. Dunja je osmislila 28 recepata (slatkih, slanih, konkretnih i laganijih) imajući pritom u vidu individualne potrebe ljudi (za one koji vole nešto lagano ujutro, za one koji nemaju vremena ujutro, za one koji žele ojačati vlastiti organizam, za sportaše, studente itd.)

Sastojci. 1 šalica nekuhanog prosa, 3 šalice vode, ½ čajne žlice soli, Osim toga, ako ste do sada preskakali doručak kako bi izgubili kilograme, odmah prestanite!Trebali biste znati da je to loša navika jer doručak pomaže u kontroli tjelesne težine.

"Doručak pojedi sam, ručak podijeli s prijateljem, a večeru ostavi neprijatelju", glasi stara kineska poslovica. Doručak prikladan kako za odrasle, tako i za bebe i djecu. 22.

POVEZANE KNJIGE