Gunka Das & Lutalica Chagos

Gunka Das & Lutalica Chagos - Fuis, Franjo | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Fuis, Franjo
DIMENZIJA
8,52 MB
NAZIV DATOTEKE
Gunka Das & Lutalica Chagos.pdf
ISBN
4196250158606

OPIS

Lutalica Chagos (prema originalnom scenariju Franje Fuisa) i Gunka Das (prema književnom predlošku Rudyarda Kiplinga, stripovi su koji u potaji dišu ljudskom mjerom.Njihova radnja odvija se na dalekim, od civilizacije izoliranim prostorima. Međutim, nije riječ o raskošnim freskama od kojih zastaje dah, nego o kraćim stripovima, ljupkim i patetičnim – Lutalica Chagos je morska, a Gunka Das pustinjska avantura, koje se uvuku čitateljima pod kožu i koje kao takve potaknu praiskonsku težnju za avanturom…

u zabavnom tjedniku Oko. S ovim, i još jednim stripom, Kugina jahta, Fuis je počeo surađivati s Maurovićem, a ova su dva stripa bila njegov scenaristički debi.

Isto tako, podatke o vašoj upotrebi naše web-lokacije dijelimo s partnerima za društvene medije, oglašavanje i analizu, a oni ih mogu kombinirati s drugim podacima koje ste im pružili ili koje su prikupili dok ste upotrebljavali njihove usluge. Pustolovski, detektivski - ponudba pustolovskih in detektivskih stripov na Bolha.com ! Strip-knjižara Asteroid B612 - Veliki izbor starih i novih stripova! Također crta stripove različitih žanrova: Gunka Das, Ljudi s granice, Put u pakao, Ubojica s dječjim licem, Lutalica Chagos, Onaj koji je zadavio smrt. Fotografije pogledajte u Foto-galeriji! Povratak na prethodnu stranicu Pošalji prijatelju Lutalica Chagos: Lutalica Chagos nastao je kao plod suradnje Andrije Maurovića i Franje Fuisa i izlazio je od 14.

POVEZANE KNJIGE