Kako sastaviti, objaviti i ocijeniti znanstveno djelo 6. izdanje

Kako sastaviti, objaviti i ocijeniti znanstveno djelo 6. izdanje - Silobrčić, Vlatko | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Silobrčić, Vlatko
DIMENZIJA
11,45 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako sastaviti, objaviti i ocijeniti znanstveno djelo 6. izdanje.pdf
ISBN
1133039845551

OPIS

Knjiga je prije svega namijenjena znanstvenicima, posebice biomedicinarima. Za njih je objavljivanje rezultata rada nezaobilazni sastavni dio istraživanja, njihova posla. Zato se gotovo isključivo radi o znanstvenim člancima, o znanstvenim informacijama. Naći će u njoj korisne građe i oni koji pišu druge vrste informacija. U ovoj je knjizi, dakle, prikazano kako da znanstvene (i druge) informacije mogu biti napisane znatno bolje, da o tome postoje pravila što proishode iz jasne svrhe znanstvenih tekstova i da su ona toliko logična da ih ne treba učiti napamet. Autor na primjerima izlaže kako se znanstveni i drugi tekstovi mogu skratiti i učiniti jasnijima. Knjiga govori o tome što je to znanstveni članak, o znanstvenom stilu, pisanju izvornoga znanstvenoga članka, o pisanju ostalih znanstvenih članaka i magistarskih odnosno doktorskih teza, o pripremanju plakata i predavanja, pisanju prikaza knjiga (recenzija) te o pripremanju prijedloga znanstvenoga projekta

Vaš nalog nije aktiviran. Kako sastaviti, objaviti i ocijeniti znanstveno djelo, Zagreb: Medicinska naklada, 2008 (prirucnik) CROSBI ID: 1007229 Za ispravke kontaktirajte CROSBI podršku putem web obrasca Naslov Kako sastaviti, objaviti i ocijeniti znanstveno djelo Tekstualna građa, tiskana . CITIRANJE Silobrčić V, 2008 Kako sastaviti, objaviti i ocijeniti znanstveno djelo (šesto, dopunjeno izdanje), Medicinska naklada, Zagreb, 298 stranica (in Croatian).

- Impressum. Zagreb : Medicinska naklada, 2008.

POVEZANE KNJIGE