Razgovor s jezikom

Razgovor s jezikom - Munitić, Fea | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Munitić, Fea
DIMENZIJA
4,91 MB
NAZIV DATOTEKE
Razgovor s jezikom.pdf
ISBN
2686385056197

OPIS

Na ovom mjestu uobičajeno je da se posebno opunomoći barem nekoliko riječi kojima bi čitatelj bio uveden u piščevu priču. Samo, kojim riječima čitatelja uvesti u razgovor s jezikom? Nikojim. Stoga ovi prepjevani zlatni stihovi stoje kao visoki prag na uvodu. Oni nikako ne mogu ukrasti čitatelju samoću jer on prelazi preko praga. Potpuno sam, kao što je to učinio i pisac.

Ocjena: 4 Broj: 3. 139,00€ Redna cena: 278,00€ ... Iskren razgovor bez međusobnog okrivljavanja najbrže rješava probleme, a simbolično se naziva "jezikom žirafa" jer ta životinja ima najveće srce Nesuglasice na sastanku, kolege koji se ponašaju kao suparnici, kao i preveliki perfekcionizam šefova, sve to stvara napetosti i sukobe na ... Ovo je stranica za razgovor za raspravu o poboljšanjima na članku Bosanski jezik.

Ostanimo, znači, ponizni i budni i zahvalni Bogu u svakom trenutku na svemu. Takva (zatajena) baština postoji i od ranih Hrvata, gdje se jako arhaičnim poluslavensko-ranočakavskim jezikom nižu naša pradavna zbivanja izmedju 4. i 13.

POVEZANE KNJIGE