Razgovor s jezikom

Razgovor s jezikom - Munitić, Fea | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Munitić, Fea
DIMENZIJA
5,34 MB
NAZIV DATOTEKE
Razgovor s jezikom.pdf
ISBN
1570526336671

OPIS

Na ovom mjestu uobičajeno je da se posebno opunomoći barem nekoliko riječi kojima bi čitatelj bio uveden u piščevu priču. Samo, kojim riječima čitatelja uvesti u razgovor s jezikom? Nikojim. Stoga ovi prepjevani zlatni stihovi stoje kao visoki prag na uvodu. Oni nikako ne mogu ukrasti čitatelju samoću jer on prelazi preko praga. Potpuno sam, kao što je to učinio i pisac.

koji će govoriti jezikom nacije, jezikom njezine povijesti, interesa. Ovo uključuje i neke ljude iz HDZ koji se očito ne slažu s Plenkovićevom politikom, ... U današnjoj emisiji „Tragom Hrvata Boke i događaja" poslušajte razgovor s dr.

Dobra priprema u ovoj fazi je neophodna (pogotovo ako imate poteškoća s njemačkim jezikom). Razgovor s Andrejom Lucićem, predsjednikom Hrvatskog doma Beč i glavnim pokroviteljem Sportskog i kulturnog društva Cro Vienna BD Gruppe, objavljen na Posavskoj televiziji prigodom Božićne zabave Cro Vienne BD Gruppe, od subote, 23. studenoga 2019.

POVEZANE KNJIGE