Savršeni brak

Savršeni brak - Weor,Samael Aun | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Weor,Samael Aun
DIMENZIJA
6,7 MB
NAZIV DATOTEKE
Savršeni brak.pdf
ISBN
8064157585816

OPIS

»Savršeni brak«, kapitalno djelo Majstora Samaela Auna Weora, prva je knjiga ovog Avatara doba Vodenjaka prevedena na hrvatski jezik. Iz sadržaja:Normalna seksualnost, Superseksualnost, Sedam crkvi, Izravna spoznaja, Buđenje svijesti, Snovi i vizije, Inicijacija, Uskrsnuće i reinkarnacija, Totemizam, Seksualna joga, Kult vatre, Pentagram, Božansko Trojstvo, Krist. U knjizi su javno, po prvi put u modernoj povijesti, otkriveni misteriji bezgrešnog začeća, uskrsnuća, čovjekovog »pada«, kao i seksualni misteriji gnostičkog kršćanstva, izvorna bijela tantra, tajna broja 108, mantre za astralnu projekciju, ključevi za razlikovanje između bijele i crne tantre itd. U knjizi je opisano tajno učenje koje je Isus Krist usmenim putem prenosio svojim učenicima. Ono je identično tajnom učenju kojeg su prenosili Buddha, Babaji i drugi veliki posvećenici u svim duhovnim tradicijama. To učenje je Put savršenog braka, praktični put samorealizacije u Novom dobu Vodenjaka. Ono što razlikuje ovu knjigu od svih ostalih djela o ezoteriji i tantri koje se nude na našem tržištu je autentičnost iznesenog znanja. Knjige koje su napisane na temelju subjektivnih vizija, koncepata uma i varljivih poigravanja vlastitog ega nemaju nikakve praktične vrijednosti. Majstor Samael piše na temelju objektivne, potpuno razvijene vidovitosti i vlastitog, golemog iskustva posvećenika – boddhisattve koji se inkarnirao u svim epohama razvoja ljudskih bića

Dodatni videosadržaji. MOJ SAVRŠENI BRAK. Radnim danom • 23:00H.

Kontakt e-mail; Jesenja televizijska sezona donosi nove, uzbudljive formate. Jedan od njih, na radost mnogih gledalaca je i rijaliti emisija ''Moj savršeni brak'' koja prati život Goce Tržan i njene porodice.U intervjuu za Balkan Wedding, Goca nam je otkrila više o ovom projektu, ali i razgovarala sa nama na temu ljubavi, venčanja, prvog plesa, romantičnih filmova, istopolnih brakova, svadbi ... Savršeni brak bio bi valjda onaj bez nadostataka, besprijekoran.

POVEZANE KNJIGE