Zeleni priručnik

Zeleni priručnik - Kostigen, Thomas M. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Kostigen, Thomas M.
DIMENZIJA
5,9 MB
NAZIV DATOTEKE
Zeleni priručnik.pdf
ISBN
3839768135747

OPIS

Svaki dan za zdraviji planet Jeste li se ikada pitali zašto je važno štedjeti vodu, reciklirati papir, gasiti svjetlo ili odvajati otpad? Mnogi od nas su dobri građani iz navike, ali shvaćamo li doista posljedice svog ponašanja, svojih navika i načina života? Zeleni priručnik na direktan i razumljiv način prikazuje činjenice o otpadu koji stvaramo, zagađenju za koje smo odgovorni i resursima koje nemilice iskorištavamo. Donosi detaljne naputke kako malim, svakodnevnim koracima djelovati u korist okoliša i sebe samih uz minimalne promjene navika. Ovo nije još jedna teška knjiga koja vam govori što morate i što ne smijete i čije je savjete teško provesti u praksi. Zeleni priručnik prilagođen je suvremenom čovjeku koji želi biti prijatelj okoliša, ali pritom i dalje uživati u prednostima modernog života. Iz knjige saznajte što za očuvanje okoliša čine Robert Redford, Jennifer Aniston, Owen Wilson, Ellen DeGeneres, Will Ferrell, Tyra Banks i mnogi drugi!

Radna knjiga Vodič kroz Zeleni ured nadopuna je ... Zeleni ured / Priručnik/ str. 3 UVOD Klimatske promjene jedan su od najvećih izazova s kojim se danas suočavamo.

Moguće ih je peći na roštilju ili puniti sirom te onda peći. Svježi se mogu koristiti u salatama, sendvičima i raznim salsama.

POVEZANE KNJIGE