Kako upropastiti ljetne praznike

Kako upropastiti ljetne praznike - Elkeles, Simone | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Elkeles, Simone
DIMENZIJA
5,54 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako upropastiti ljetne praznike.pdf
ISBN
4391066368678

OPIS

Za šesnaestogodišnju Amy svijet će se obrnuti naglavce kada sazna da je njezin biološki otac, s kojim se čuje samo povodom rođendana, namjerava tijekom ljetnih praznika povesti u Izrael. Ta “državica na Bliskom istoku u kojoj je uvijek neka frka” odjednom se ukazuje kao daleka zemlja u kojoj ima bolesnu baku i gdje će njen dom biti – mošav. Međutim, početni užas kada otkrije da “mošav” nije hebrejski naziv za shoping centar i da je svoju američku udobnost zamijenila za kuću s jednom kupaonicom koju dijeli s još sedmoro članova svoje obitelji, postupno će istiskivati spoznaja da ostatak obitelji zapravo nije tako loš, da život bez mobitela nije katastrofalan, čak se i bez najbolje prijateljice Jessice sasvim dobro provodi, da je možda na pomolu nova ljubav i da zapravo ne želi napustiti Izrael…

Znam da većina vas nema nekog luksuza od velikog godišnjeg odmora, a da oni koji su imali bar malo tog luksuza sigurno nisu uživali u cijeloj situaciji oko korone pa da vas podsjetim samo da na današnji dan brojimo već ... U mnogim stvarima građanima susjedne Bosne i Hercegovine ne ide kako treba, ali kada je riječ o dobrom humoru tu mogu ukrstiti koplja s najboljima. Za to je dokaz i sastavak malog Bosanca, koji se proširio društvenim mrežama i postao veliki hit u Hrvatskoj i zemljama okruženja. kako sam proveo ljetne praznike.

Eksperimentirajte s frizurama. ... Kako upropastiti ljetne praznike Tekstualna građa, tiskana .

POVEZANE KNJIGE