Kako upropastiti ljetne praznike

Kako upropastiti ljetne praznike - Elkeles, Simone | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Elkeles, Simone
DIMENZIJA
5,61 MB
NAZIV DATOTEKE
Kako upropastiti ljetne praznike.pdf
ISBN
3818290242606

OPIS

Za šesnaestogodišnju Amy svijet će se obrnuti naglavce kada sazna da je njezin biološki otac, s kojim se čuje samo povodom rođendana, namjerava tijekom ljetnih praznika povesti u Izrael. Ta “državica na Bliskom istoku u kojoj je uvijek neka frka” odjednom se ukazuje kao daleka zemlja u kojoj ima bolesnu baku i gdje će njen dom biti – mošav. Međutim, početni užas kada otkrije da “mošav” nije hebrejski naziv za shoping centar i da je svoju američku udobnost zamijenila za kuću s jednom kupaonicom koju dijeli s još sedmoro članova svoje obitelji, postupno će istiskivati spoznaja da ostatak obitelji zapravo nije tako loš, da život bez mobitela nije katastrofalan, čak se i bez najbolje prijateljice Jessice sasvim dobro provodi, da je možda na pomolu nova ljubav i da zapravo ne želi napustiti Izrael…

Ta "državica na Bliskom istoku u kojoj je uvijek neka frka" odjednom se ukazuje kao daleka zemlja u ... Nisu svi sretnici pa da provedu deset ili više dana na moru tijekom ljeta. Ima mnogo onih koji cijele praznike provode kod kuće, a more ili kakvo drugo putovanje je samo pusta želja.

Napomena ... Posljednja stvar koju bi Amy htjela, jest provesti ljetne praznike u lzraelu s ocem kojeg gotovo uopće ne poznaje. U kući s jednom kupaonicom za sedmero ljudi, čeka je ljeto bez najbolje prijateljice, bez dečka, bez shoppinga, bez mobitela... 20 super ideja kako provesti ljetne praznike 1.

POVEZANE KNJIGE