Kombinacije u prehrani

Kombinacije u prehrani - Giunti, Editore | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Giunti, Editore
DIMENZIJA
12,46 MB
NAZIV DATOTEKE
Kombinacije u prehrani.pdf
ISBN
6529535989301

OPIS

Da bismo bili što zdraviji i vitkiji, da bismo naučili smišljati jela, da bismo se pravilno hranili ne odričući se navika i uživanja u hrani.Je li pravilno kombiniranje namirnica teško? Puno je teže probaviti loše kombinirane namirnice! Ova nam knjiga pomaže da procijenimo i prerastemo najčešće modele prehrane.Pravilno kombiniranje namirnica je sigurno i lako za upotrebu, prelistavanje i učenje”.

G. Shelton pojavila se na policama knjižara u Americi.

Ona pretpostavlja unos kiselih i alkalnih namirnica u prehrani i pažljivu kombinaciju različite hrane. William Howard, autor alkalne dijete, smatra da su sve bolesti uzrokovane auto-intoksikacijom i radi nakupljanja kiselosti u tijelu. Originalne Solaray mješavine su jedinstvene kombinacije ljekovitog bilja, koje dolaze u kombinaciji s aromatičnim biljem, biljem protiv nadimanja, biljem za čišćenje i ublaživanje i jedinstvenom kombinacijom posebno odabranih homeopatskih staničnih soli (12 mineralnih soli koje se nalaze u svakom živom organizmu). Što je toliko važno u ajurvedskoj prehrani? U ajurvedi se liječi - hranom.

POVEZANE KNJIGE