Košarkaške vježbe i vještine

Košarkaške vježbe i vještine - Craus, Jerry V. | Siezrobi.org Pročitajte knjigu izravno u pregledniku. Preuzmite knjigu u PDF, TXT, FB2 formatu na svoj pametni telefon. I još mnogo togasiezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Craus, Jerry V.
DIMENZIJA
12,5 MB
NAZIV DATOTEKE
Košarkaške vježbe i vještine.pdf
ISBN
7399586970655

OPIS

Veliki košarkaši, kao što su Tim Duncan, Chamique Holdsclaw i Grant Hill, izvlače divljenje publike svojim spektakularnim kretnjama. Ali prije nego su uopće mogli naslutiti da će biti superzvijezde, gradili su čvrstu osnovu vještina u svim fazama igre. Košarkaške vježbe i vještine daju savršen projekt za razvoj osnova koje svaki potpuni igrač treba savladati. Svaka pojedina vještina objašnjena je i ilustrirana, uključujući: – osnovni stav – kretanje bez lopte – rukovanje loptom – šutiranje – dodavanje – kretanje na perimetru – kretanje u postu – obranu – hvatanje odbijene lopte 59 vježbi potkrepljuju instrukcije i obogaćuju svaki trening koji će zahvaljujući njima biti zabavniji i učinkovitiji. Savjeti raspodijeljeni kroz cijelu knjigu naglašavaju ključna uputstva i objašnjavaju kako ispraviti najčešće pogreške. Budući da su pojedine vještine u igri učinkovite samo kada se koriste u momčadskoj koncepciji, knjiga pokriva i ključne momčadske principe za oba kraja igrališta. Taktika u napadu, uključujući i specijalne situacije poput igre van granice terena, pospješit će prostornost, kretanje lopte i igrača, odabir šuta i pogađanje koša. Taktika u obrani naglašava pozicioniranje, presing i različite sisteme za primjenu u svakom podučju ili statusu na terenu. Sadržaj Osnovna kontrola tijela Napredna kontrola tijela Rukovanje loptom Šutiranje Vanjke kretnje: Igra na vanjskim pozicijama Unutarnje kretnje: Igra na unutarnjim pozicijama Obrana Hvatanje odbijene lopte Momčadski napad Momčadska obrana Aktivnosti trenera za vrijeme utakmice Dodatak O autorima

Nakladnik Zagreb: Europska udruga košarkaških trenera. Knjiga je u ... Košarkaške vježbe i vještine.

godine koncepti ove knjige su poboljšani i razvijeni u prvo izdanje knjige "Košarkaške vještine i vježbe".Knjiga iz 1991. godine ubrzo je postala naj prodavani ... Košarkaške vježbe i vještine daju savršen projekt za razvoj osnova koje svaki potpuni igrač treba savladati.

POVEZANE KNJIGE