Košarkaške vježbe i vještine

Košarkaške vježbe i vještine - Craus, Jerry V. | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Craus, Jerry V.
DIMENZIJA
4,37 MB
NAZIV DATOTEKE
Košarkaške vježbe i vještine.pdf
ISBN
3260919826598

OPIS

Veliki košarkaši, kao što su Tim Duncan, Chamique Holdsclaw i Grant Hill, izvlače divljenje publike svojim spektakularnim kretnjama. Ali prije nego su uopće mogli naslutiti da će biti superzvijezde, gradili su čvrstu osnovu vještina u svim fazama igre. Košarkaške vježbe i vještine daju savršen projekt za razvoj osnova koje svaki potpuni igrač treba savladati. Svaka pojedina vještina objašnjena je i ilustrirana, uključujući: – osnovni stav – kretanje bez lopte – rukovanje loptom – šutiranje – dodavanje – kretanje na perimetru – kretanje u postu – obranu – hvatanje odbijene lopte 59 vježbi potkrepljuju instrukcije i obogaćuju svaki trening koji će zahvaljujući njima biti zabavniji i učinkovitiji. Savjeti raspodijeljeni kroz cijelu knjigu naglašavaju ključna uputstva i objašnjavaju kako ispraviti najčešće pogreške. Budući da su pojedine vještine u igri učinkovite samo kada se koriste u momčadskoj koncepciji, knjiga pokriva i ključne momčadske principe za oba kraja igrališta. Taktika u napadu, uključujući i specijalne situacije poput igre van granice terena, pospješit će prostornost, kretanje lopte i igrača, odabir šuta i pogađanje koša. Taktika u obrani naglašava pozicioniranje, presing i različite sisteme za primjenu u svakom podučju ili statusu na terenu. Sadržaj Osnovna kontrola tijela Napredna kontrola tijela Rukovanje loptom Šutiranje Vanjke kretnje: Igra na vanjskim pozicijama Unutarnje kretnje: Igra na unutarnjim pozicijama Obrana Hvatanje odbijene lopte Momčadski napad Momčadska obrana Aktivnosti trenera za vrijeme utakmice Dodatak O autorima

Vidi cijeli citat. Osim ovih savjeta, zanima me šta mislite koje vještine treba imati i raditi na njima vrhunski bek-Playmaker? Šta razlikuje izvrsnog od prosječnog beka, kakav bi trebao biti bek u ... 1.

Vaši osobni podatci bit će korišteni radi unaprjeđenja usluge webshopa, kontroliranja pristupa Vašem računu i u ostale svrhe opisane u pravilima privatnosti. Košarkaške vježbe i vještine Jerry V. Craus, Don Meyer, Jerry Meyer.

POVEZANE KNJIGE