Preživjeli

Preživjeli - Palahniuk, Chuck | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Palahniuk, Chuck
DIMENZIJA
5,90 MB
NAZIV DATOTEKE
Preživjeli.pdf
ISBN
3857301263820

OPIS

Novi roman autora “Kluba boraca”.Premda djeluje kao glas iz budućnosti sa zbivanjima iz nekog zastrašujućeg vremena pred nama, ”Preživjeli” Chucka Palahniuka su roman koji je ozbiljno ukorijenjen u najaktualniju zbilju naše suvremenosti. Priča o Dvorniku Bransonu, jedinom preživjelom iz kršćanske samoubilačke sekte pravovjernih, ispričana je u unazadnom nizu poglavlja, ali njezina radnja napreduje neočekivanim prizorima i događajima koji izričito govore o današnjem svijetu. Masovni mediji i njihova moć, vjerski fanatizam i osobni usud, otmice aviona, pa čak i praktični savjeti o tome kako se, primjerice, čiste krhotine razbijene čaše, te pojmovnik još neizumljenih lijekova u tom čudnovatom kolopletu motiva izazivaju istodobno i smijeh, ali i mučan osjećaj postojanja u kontroliranu svijetu koji ne daje sigurnost. Premda znamo svršetak, ne znamo kako će do njega doći, a u tome je posebna draž Palahniukova pripovijedanja – mračno ozbiljna knjiga koja se čita kao triler koji začas i neočekivano skače iz vrta punog posađenog umjetnog cvijeća u jeziv prostor porno otpada.

Pomozite im da prijeđe preko barijere kako bi se omogućilo stare mehanizme. Vjačeslav je došao iz strojarnice i rekao nam: 'Ovo je kraj, moramo se pripremiti za najgore - priča preživjeli mornar s Bourbon Rhodea i nastavlja: - Kapetan je odmah naredio da se pripreme splavi za spašavanje. Brod se već prilično nagnuo na desni bok, tako da splavi nije bilo moguće koristiti s te strane.

Format 215 x 280 mm Broj stranica 248 Boja Kolor Uvez Tvrdi uvez Težina 1,272 kg ISBN 978-953-321-387-3 Objavljeno 20.7.2018. Scenarij Leo: Crtež Leo: Prijevod Matija Sinković ... Posljednji preživjeli (The last survivors): Izvan grada je napušteni rudnik, legende koje na velikim dubinama gdje zombiji lutaju - to je rudari koji su se gubi svaki trag.

POVEZANE KNJIGE