Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna

Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna - Mihalek, Ernest | Siezrobi.org Zadovoljstvo nam je predstaviti knjigu , koju je napisao . Preuzmite knjigu . u PDF, TXT, FB2 ili bilo kojem drugom mogućem formatu na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mihalek, Ernest
DIMENZIJA
3,11 MB
NAZIV DATOTEKE
Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna.pdf
ISBN
2422940390757

OPIS

Knjiga podrobno prikazuje sadržaj glavnih normi koje opisuju sustave zaštite od munje, odnosno njihovo projektiranje, konstrukciju i održavanje, kao i primjere procjene rizika za različite vrste građevina, što je danas prvi nužni korak u postupku projektiranju sustava zaštite od munje. Primjeri proračuna rizika bit će od velike koristi projektantima sustava zaštite od munje. Nakon usvajanja novog niza norma u hrvatskoj normizaciji kao i novog Tehničkog propisa o zaštiti od munje, valja još dosta poraditi na njihovu upoznavanju, kao i na načinu proračuna zaštitnih mjera. Građevine koje treba opremiti sustavom zaštite od munje treba dobro upoznati, proanalizirati njihovu okolinu kao i sve komunalne instalacije s kojima je povezana.

Primjeri proračuna rizika bit će od velike koristi projektantima sustava zaštite od munje. Knjiga podrobno prikazuje sadržaj glavnih normi koje opisuju sustave zaštite od munje, odnosno njihovo projektiranje, konstrukciju i održavanje, kao i primjere procjene rizika za različite vrste građevina, što je danas prvi nužni korak u postupku projektiranju sustava zaštite od munje. Ti primjeri proračuna rizika bit će od velike koristi projektantima sustava zaštite od munje. Projektiranje sustava zaštite od munje s primjerima proračuna Izdavač Kigen d.o.o.

Može se izdvojiti nekoliko vrsta uzemljenja prema namjeni, a to su: gromobransko, pogonsko, zaštitno te kombinirano uzemljenje. * -Pregled, ispitivanje i mjerenje sustava za zaštitu od munja ... * -Izrada posebnih elaborata proračuna i projekcija u sustavu zaštite i spašavanja ...

POVEZANE KNJIGE