Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna

Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna - Mihalek, Ernest | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Mihalek, Ernest
DIMENZIJA
6,50 MB
NAZIV DATOTEKE
Projektiranje sustava za zaštitu od munja s primjerima proračuna.pdf
ISBN
8437164314521

OPIS

Knjiga podrobno prikazuje sadržaj glavnih normi koje opisuju sustave zaštite od munje, odnosno njihovo projektiranje, konstrukciju i održavanje, kao i primjere procjene rizika za različite vrste građevina, što je danas prvi nužni korak u postupku projektiranju sustava zaštite od munje. Primjeri proračuna rizika bit će od velike koristi projektantima sustava zaštite od munje. Nakon usvajanja novog niza norma u hrvatskoj normizaciji kao i novog Tehničkog propisa o zaštiti od munje, valja još dosta poraditi na njihovu upoznavanju, kao i na načinu proračuna zaštitnih mjera. Građevine koje treba opremiti sustavom zaštite od munje treba dobro upoznati, proanalizirati njihovu okolinu kao i sve komunalne instalacije s kojima je povezana.

Detalji. Uvod U Tenzore i Mehaniku Kontinuuma, Ivo Alfirević . STRUČNI SEMINAR: Projektiranje i izvedba sustava zaštite od munje 25.

donesene dvije izmjene … Pročitaj cijeli na tekst… Dinamika sustava (4 sata) - U ovoj nastavnoj jedinici biti će izložene osnovne jednažbe dinamike gluida. u nastavku će biti dana metoda karakteristika koja numerički rješava ovaj tip diferencijalnih jednadžbi.

POVEZANE KNJIGE