Sport za svako dijete

Sport za svako dijete - Sindik, Joško | Siezrobi.org PDF, TXT, FB2. ePUB. MOBI. Knjiga je napisana 2021. Potražite knjige na siezrobi.org.

INFORMACIJA

AUTOR
Sindik, Joško
DIMENZIJA
7,57 MB
NAZIV DATOTEKE
Sport za svako dijete.pdf
ISBN
9242588684639

OPIS

Sport za svako dijete:Kako odabrati pravi sport, brinuti se o zdravlju i osigurati pozitivno iskustvo od samog početka Što sve treba znati da bi se dijete predškolske ili rane školske dobi uvelo u svijet sporta. Praktična i inspirativna knjiga iz poglavlja u poglavlje odgovara na pitanja roditelja i odgojitelja te pomaže razumjeti: – Koje djetetove potrebe sport zadovoljava – Što sport u djeteta razvija – Kakav je dječji organizam i što treba znati o posebnostima dobi – Kad ima smisla upoznavati dijete sa sportovima – Kako sport može utjecati na djetetovo zdravlje – Tjelesne aktivnosti prije odabira pravog sporta za dijete… – Kako i kada odabrati sport za dijete – Koje opasnosti prijete tijekom prvog susreta djeteta sa sportom – Kako motivirati dijete da voli sport i u njemu ustraje S vodičem kroz sportske igre i uputama za provođenje sportskih igraonica te programima igraonica iz malog nogometa, košarke, stolnog tenisa, tenisa, odbojke i rukometa s djecom predškolske i rane školske dobi.

godine, fokusirana je na povećanje količine vlakana u prehrani. Upravo je to razdoblje, u kojem se dijete privikava novom „školskom" životu, važan trenutak za uključivanje u sport kako bi se zadovoljile povećane potrebe za kretanjem i igrom. Djeca koja sudjeluju u sportu općenito su zdravija, postižu bolji uspjeh u školi, imaju bolje razvijene socijalne vještine i više su timski orijentirana. Izvor: Sindik, J.

Tjelesne aktivnosti prije odabira "pravog" sporta za dijete... Kako i kada odabrati sport za dijete Koje opasnosti prijete tijekom prvog susreta djeteta sa sportom Kako motivirati dijete da ... 4 SPORT ZA SVAKO DIJETE.

POVEZANE KNJIGE